vigyél ki a labda játékban!

Vigyél ki a labda játékban … és ez egy, kettő, három csapás, az egészséges táplálkozás terv ki! Vagy ez?

Számomra baseball egyet nyáron. A családom megy egy maroknyi játékok minden szezonban – ez hagyomány! Teszek róla, hogy megyünk az egyik tűzijáték játékok, mert soha nem disappoin; minden évben a tűzijáték látványosabb, mint az utolsó.

Tehát amikor itt vagyunk a stadion, akkor még mindig gólt távon az egészséges táplálkozás célokat?

Nos, ez könnyebb most, mint valaha, a baseball stadionok szerte az országban kínálnak egészségesebb koncessziós lehetőségek kezdve zöldségleves a sült pulyka lábak sushi. Nem kell, hogy minden a hot dog többé!

Portabella gomba sandwic; Görög saláta könnyű görög vinaigrette (szolgált a flatbread; Grillezett nyári zöldség nyárssal; Lemon fokhagymás pácolt bőr nélküli csirkemell (sült Bermuda hagymát kukoricaétel Kaiser zsemle, alacsonyabb zsírtartalmú hot dog és a vega kutya, granola és joghurt parfé (készült teljes tej szerves joghurt, kevert vanília és kókusz és rakott müzli és szeder befőtt, friss gyümölcs (szolgált a Farmers Market rész)

Azt megkérdezett négy közismert ballparks szerte az országban, hogy kiderüljön, néhány egészségesebb elem a menüket. Azt is megkérdezte, hogy mi a legnépszerűbb étel tételek, és ha észrevette egyetlen újabb trendek rajongók koncessziós vásárlási szokások. Itt van, amit én találtam ki

Egészségesebb lehetőségek (néhány ilyen elem csak arra szolgált, a “klub” szinten)

Legnépszerűbb termékek

A legújabb trendek

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

A Portabella gomba szendvics, grillezett nyári zöldség-nyárs (lásd fent; epres (eper püré kevert barna cukrot szórt át házi keksz és a tetejére friss eper és a friss tejszínhabbal, fokhagyma frie; Hot dog

Egész “feldolgozatlan és biotáplálékok egyre népességet; De a” kiadós ételek “mennek erős (SBC van egy új, nagyon népszerű Irish Pub)