Utazás Egészségügyi Essentials

Szakértői tanácsot, hogy mit csomagolni, elsősegély lényeget, akkor marad a biztonságos és egészséges külföldön.

Válasszon fényvédő a napvédő faktor (SPF), legalább 15. A magasabb az SPF, annál jobb a védelem. Vásárlás fényvédő jelölt “széles spektrumú”. Ez azt jelenti, hogy véd mind az UVA és az UVB sugarak. Ne használjon krémet, amelyek lejárt szavatosságú. A legtöbb napvédő eltarthatósága két-három év. További információért olvassa el a Sun biztonsági Q & A.

A kisebb sérülések, használjon fertőtlenítő gézzel terek, nem tapadó kötszer, kötszerek, tapaszok szövet, ragasztószalag, olló, csipesz és biztonsági tűk és kullancs-eltávolító. Meg lehet vásárolni a palackokban vagy spray standard fertőtlenítő például TCP minden nagyobb vegyészek, vagy kap felhasználásra kész fertőtlenítő kendők. A elsősegély-készlet hasznos lehet, ha mész le a járt útról, vagy részt vesz a magas kockázatú tevékenységeket.

A szúnyogok általában harapás között alkonyatkor és hajnalban, és vonzza az embereket testünk hőt, illata és a szén-dioxid az általunk belélegzett ki. A kutatások azt mutatják, hogy a termékek, amely a kémiai DEET a leghatékonyabb rovarriasztó és biztonságosak, ha helyesen használják. DEET termék kapható spray, roll-kiegészítők, rudak és krémek. Orvosa vagy utazási klinikán fogja mondani, hogy a területen fogsz az malária és milyen védelmet ajánlott.

Minden úti készlet

Óvszer ajánlott mindenki számára, aki szexuálisan aktív. Óvszert vásárolni a CE jelölés a csomagban. Ez azt jelenti, hogy már tesztelték a szigorú biztonsági előírások, amelyek szükségesek Európában. Óvszer, amelyek nem rendelkeznek a CE-jelölés nem felel meg ezeknek a követelményeknek, így nem használja őket. Óvszer lehet sérült olaj-alapú termékek, mint például a napolajat, babaolaj és a rúzs. Heat is károsíthatja, így tárolja azokat száraz, hűvös helyen. További információk a férfi és női óvszer, hogy hogyan kell használni az óvszert.

Over-the-counter antihisztaminok csökkenthetik a viszketést és a gyulladást okozott allergia és rovarcsípés. Antihisztaminok Tabletta (orális antihisztaminok), krémek (lokális antihisztaminok) és orrspray. Antihisztaminok működését blokkolják hatásai nevű fehérje hisztamin.

Hasmenés elleni szerek, például a loperamid, enyhíti tünetei a hasmenés lassításával a mozgás a béltartalom és néha növelésével a víz felszívódását a bélből. Loperamid lehet venni egyszer vagy kétszer egy nap, és hosszú időn keresztül. azonban

Rehydration tasakok segít helyettesíteni folyadékot és sókat során elvesztett hasmenés, hányás és túl sok V. Lehet vásárolni tasakok folyadékpótlás só a gyógyszertárban, és add hozzá a vízhez. Ők biztosítják a megfelelő egyensúlyt a víz, só és cukor. Orvosa vagy gyógyszerésze is ajánljuk rehidratáló italok a gyermek, ha aggódik válhatnak kiszáradt. Ne használjon házilag só vagy cukor italokat. Mindig kérdezze meg gyógyszerészét.

A szúnyogháló létfontosságú alszik maláriás országokban. Ha vásárol egy háló, győződjön meg róla, van impregnálva permetrin. A permetrin egy kapcsolatot rovarirtó, amely elpusztítja a rovarokat leszállás a neten, és így növeli a nettó hatékonyságát. Általában hálók kell impregnált újra permetrin hat hónapjában. Végezzünk egy kis varrókészlet így a javítás minden lyukat, hogy fejlesszék a hálóba.

Keresse fel orvosát, gyógyszerészét vagy gyakorlat nővér 4-6 hétig, mielőtt elhagyják, hogy megtudja, milyen malária fedél lesz szüksége. Ők is up-to-date tanácsot a fedél van szüksége, és amely törzsek malária ellenállnak a kábítószerek.

Utazzon a fejlődő világban

Készletek gyógyszertárakban, beleértve sterilizált és lezárt fecskendőt, varratok és tűk, hasznos lehet, amikor meglátogatta a fejlődő országokban, ahol a kórházak és a fogorvosok nem lehet megfelelően megtisztítva berendezés.

26/05 /

26/05 /

Utazás egészség

Tudja meg, melyik jabs amire szükség van a cél.

Tűzoltóknak külföldre utazó személy. Szerezd meg a tényeket a malária, utazási oltások, EHIC, utasbiztosítás, MVT és jet lag

Győződjön meg róla, hogy az utazási ütéssel

Utazás egészség