tünetei és okai – sziámi ikrek

Tünetek

sziámi ikrek

sziámi ikrek

Okoz

Sziámi ikrek is csatlakoztak az egyik több helyen. Ezek sziámi ikrek egyesítjük a láda (thoracopagus). Ők külön szívét, de megosztani más szervekben.

Nincsenek konkrét jelek vagy tünetek, amelyek jelzik a sziámi ikrek a terhesség. Mint más ikerterhesség a méh gyorsabban nőhet, mint egy magzat, és lehet, hogy több fáradtság, hányinger és hányás a kora terhesség. Sziámi ikrek lehet diagnosztizálni már a terhesség standard ultrahang.

Sziámi ikrek általában besorolása szerint, ahol ők csatlakoztak, általában megfelelő oldalakat, és néha több mint egy oldalon. Néha megosztani szervek vagy egyéb testrészei. A konkrét anatómiai mindegyik pár sziámi ikrek egyedülálló.

Sziámi ikrek is csatlakozott bármely ilyen oldalak

Ritka esetekben ikrek lehet aszimmetrikusan sziámi, egy kétágyas kisebb és kisebb mértékben alakul, mint a többi.

Az egypetéjű ikrek (egypetéjű ikrek) fordul elő, ha egy megtermékenyített petesejt kettéválik, és fejlődik a két személy. Nyolc 12 nappal a fogamzás után, embrionális rétegek, amelyek osztott alkotnak monozy- fejlődni kezd konkrét szervek és struktúrák.

Úgy gondolják, hogy az embrió osztja később, mint ez – általában 13 és 15 nap után koncepciója – elválasztás előtt megáll a folyamat befejeződött, és az így kapott ikrek sziámi.

Egy alternatív elmélet azt sugallja, hogy két különböző embriókat valahogy biztosítóval együtt a fejlesztés korai szakaszában.

Mi okozhat mindkét forgatókönyv esetén is előfordulnak ismeretlen.

Mert sziámi ikrek annyira ritkák, és az ok nem világos, hogy ez ismeretlen, amit lehet, hogy egyes párok nagyobb valószínűséggel sziámi ikrek.

Sziámi ikrek kell szállítani császármetszéssel. Sok sziámi ikrek halva vagy meghalni röviddel a születés után. Nem minden túlélő ikrek jelölt elválasztás műtét. A siker attól függ, hogy a műtét, ahol az ikrek is csatlakozott, és mennyi és milyen szervek közös, valamint a tapasztalat és a szakértelem a sebész csoport.

Kockázati tényezők

szövődmények