tünetei és okai – skizoid

Ha skizoid, akkor valószínű, hogy

Tünetek

Okoz

Skizoid általában azzal kezdődik, hogy a korai felnőttkorban, bár bizonyos funkciók észrevehető gyermekkorban. Ezek a funkciók okozhat, hogy nehezen működik jól az iskolában, a munka, szociális vagy az élet más területein. Előfordulhat azonban, hogy ezt elég jól a munkát, ha inkább egyedül dolgoznak.

Bár egy másik rendellenesség, skizoid is van néhány hasonló tüneteket skizotípusos személyiség zavar és a skizofrénia, mint például a súlyosan korlátozott képessége, hogy a társadalmi kapcsolatok és a hiányzó érzelmi kifejezés. Ezek a betegek lehet tekinteni, mint furcsa vagy excentrikus.

Kockázati tényezők

Annak ellenére, hogy a nevek a hang hasonlít, ellentétben skizotípusos személyiség zavar és a skizofrénia, az emberek a skizoid

szövődmények

Emberek skizoid általában csak kér kezelést a kapcsolódó probléma, mint a depresszió.

Ha valaki közel áll hozzád sürgette, hogy kérjen segítséget a tünetek közös skizoid, hogy egy találkozót, egészségügyi vagy mentális egészségügyi szakember.

Ha úgy gondolja, egy szeretett ember lehet skizoid, óvatosan azt sugallják, hogy az a személy, forduljon orvoshoz. Ez talán segít ajánlani, hogy menjen végig az első találkozót.

A személyiség a kombináció a gondolatok, érzelmek és viselkedés, ami akkor egyedülálló. Ez az út megtekintheti, megértik és felfogják a külvilág, valamint azt, hogyan látod magad. Személyiség formák gyermekkorban, alakú keresztül kölcsönhatása öröklött tendenciák és a környezeti tényezők.

Normális fejlődés, a gyermekek megtanulják idővel, hogy pontosan értelmezni a szociális ingerek és megfelelően reagálni. Mi okozza a fejlesztés a skizoid ismeretlen, bár kombinációja genetikai és környezeti tényezők, különösen a korai gyermekkorban, szerepet játszhat a fejlődő a betegség.

Tényezők, amelyek növelik a kialakulásának kockázatát skizoid közé

Emberek skizoid vannak megnövekedett kockázata