tünetei és okai – rheumatoid arthritis

Jelek és rheumatoid arthritis tüneteit tartalmazhatja

Tünetek

Okoz

Korai rheumatoid arthritis inkább befolyásolja a kisebb ízületek első – különösen az ízületek, hogy csatolja az ujjait a kéz és a lábujjak a lábad.

Ahogy a betegség előrehalad, a tünetek gyakran átterjedt a csukló, térd, boka, könyök, csípő és a váll. A legtöbb esetben, a tünetek jelentkeznek az azonos ízületek mindkét oldalán a szervezetben.

A reumatoid artritisz vs. osteoarthritis

Mintegy 40 százaléka az emberek, akik a rheumatoid arthritis is élmény jelek és tünetek, amelyek nem járnak az ízületeket. A reumatoid arthritis befolyásolja sok nonjoint szerkezetek, beleértve a

A reumatoid artritisz vs. osteoarthritis

A rheumatoid arthritis jelei és tünetei eltérőek lehetnek súlyosságát, és azt is jönnek és mennek. Időszakokat a betegség aktivitásának fokozódását, az úgynevezett fáklyákat váltakoznak időszakok viszonylagos elengedés – amikor a duzzanat és fájdalom elhalványulnak vagy eltűnnek. Idővel, a rheumatoid arthritis okozhat ízületi deformálódhat és shift helyén.

Kockázati tényezők

Készíts egy találkozót az orvos, ha tartós rossz közérzet és duzzanat az ízületek.

szövődmények

Osteoarthritis, a leggyakoribb formája az ízületi gyulladás, magában foglalja a visel el a porc, amely határt szab a csontok az ízületek. A rheumatoid arthritis, az ízületi hártya, amely védi és keni az ízületek begyullad, ami fájdalmat és a duzzanatot. Közös erózió is követheti.

A rheumatoid arthritis fordul elő, amikor az immunrendszer megtámadja a synoviumban – a bélés a körülvevő hártya az ízületek.

Az így kapott gyulladás megvastagszik synoviumban, ami végül elpusztítja a porc és a csont belül a közös.

Az inak és ínszalagok, hogy tartsa a közös együtt gyengíti és szakaszon. Fokozatosan, a közös elveszti alakját és az összehangolás.

Az orvosok nem tudják, hogy mit kezd ez a folyamat, bár a genetikai komponens valószínűsítik. Míg a gének valójában nem okoz rheumatoid arthritis, akkor fogékonyabbá teszi a környezeti tényezők – mint például a fertőzés bizonyos vírusok és baktériumok – amelyek kiválthatják a betegséget.

Tényező, amely növeli a kockázatát, reumatoid artritisz

A reumatoid artritisz növeli a kialakulásának kockázatát