tünetei és okai – pitvarfibrilláció

Tünetek

Okoz

Pitvarfibrilláció

Pitvarfibrilláció

Vannak, akik a pitvarfibrillációban nincsenek tünetei, és nincs tisztában az állapotukkal, amíg ez napvilágra került a fizikális vizsgálat. Azok, akik nem rendelkeznek a pitvarfibrilláció tüneteit tapasztalhatnak jelek és tünetek, mint a

A pitvarfibrilláció lehet

Ha bármilyen tünet pitvarfibrilláció, hogy egy találkozót az orvos. Orvosa az EKG annak meghatározására, hogy a tünetek kapcsolódnak pitvarfibrilláció vagy más szívritmuszavar (aritmia).

Ha mellkasi fájdalom, forduljon sürgősségi orvosi segítséget azonnal. Mellkasi fájdalom azt jelezheti, hogy te szívrohama.

Egy normális szívritmus, egy elektromos jel utazik a szív felső kamrái (pitvarok), hogy a szív alsó kamra (kamrák). Pitvarfibrillációban, elektromos jeleket a tűz több helyről a pitvarok, így azok verni kaotikusan. A pitvar-kamrai (AV) csomópont – a szív természetes pacemaker – képtelen megakadályozni az összes ilyen kaotikus jelek bejutását a kamrákba. A kamrák reagálnak ezekre extra, kaotikus jelek gyorsabban ver, mint a normális.

Pitvarfibrilláció szabálytalan, és gyakran szapora szívverés, amely akkor jelentkezik, amikor a két felső kamarák a szív (pitvarok) tapasztalat kaotikus elektromos jeleket.

Szíved négy kamra – két felső kamra (pitvarok) és két alsó kamra (kamrák). Ezen belül a jobb felső kamra a szív (jobb pitvar) egy csoportja nevezett sejtek szinuszcsomóból. Ez a szív természetes pacemaker. Szinuszcsomóból termel az impulzus, amely rendszerint kezdődik minden szívverés.

Normális esetben az impulzus halad át először a pitvarok, majd egy összekötő út között, a felső és az alsó kamra a szív úgynevezett pitvar-kamrai (AV) csomópontot. Mivel a jel áthalad a szinusz csomó a pitvarok, ők szerződést, pumpáló vért a pitvarból a kamrákba alább. Mivel a jel áthalad a AV csomó a kamrákba, jelez a kamrák szerződés vért pumpál ki a szervezetben.

In pitvarfibrilláció, a felső kamarák a szív (pitvarok) tapasztalat kaotikus elektromos jeleket. Ennek eredményeként, ezek tegez. Az AV csomó – az elektromos összeköttetést a pitvarok és a kamrák – bombázzák impulzusok próbál átjutni a kamrákba.

A kamrák is legyőzte gyorsan, de nem olyan gyorsan, mint a pitvarok, mivel nem minden impulzusok eljutnak. Ennek az az oka, hogy az AV csomó olyan, mint egy autópálya felhajtás – csak annyi a járművek kap egyszerre.

Az eredmény egy gyors és szabálytalan szívverés. A pulzusszám pitvarfibrillációban terjedhet 100-175 ütés percenként. A normál tartomány egy pulzusszám 60-100 ütés percenként.

Kockázati tényezők

szövődmények

Rendellenességek vagy károsíthatja a szív szerkezetét a leggyakoribb oka a pitvarfibrilláció. Lehetséges okok pitvarfibrilláció közé

Azonban néhány ember, akik pitvarfibrilláció nincs szíve hiba vagy kár, a nevezett állapot magányos pitvarfibrilláció. Ebben magányos pitvarfibrilláció, az ok gyakran tisztázatlan, és a súlyos szövődmények ritkák.

Pitvarlebegés hasonló pitvarfibrilláció, de a ritmust a pitvarok több szervezett és kevésbé kaotikus, mint a kóros minták közös pitvarfibrilláció. Néha előfordulhat, hogy pitvarlebegésben hogy alakul a pitvarfibrilláció és fordítva.

A kockázati tényezők a és a tüneteket és okait pitvarlebegés hasonlóak pitvarfibrilláció. Például, az agyvérzés is aggodalomra ad okot, hogy valaki Pitvarlebegésben. Mint pitvarfibrilláció, pitvari lebegés általában nem életveszélyes, ha ez megfelelően kezelni.

Bizonyos tényezők növelhetik a kockázatot a fejlődő pitvarfibrilláció.

Ezek tartalmazzák

Néha pitvarfibrilláció vezethet, hogy a következő szövődmények

Stroke. In pitvarfibrilláció, a kaotikus ritmus okozhat a vér, hogy egyesítsék a szív felső kamrái (pitvarok) és a forma képződését. Ha egy vérrög, lehetett szoríthatja a szíved, és utazik az agyba. Ott elzárhatja a vér áramlását, ami a stroke.

A kockázat a stroke pitvarfibrillációban függ a kortól (van egy nagyobb a kockázata, mint te kor), és hogy van-e a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a már korábban szívelégtelenségben vagy korábbi stroke és más tényezők. Bizonyos gyógyszerek, mint például a vérhígító, nagyban csökkentheti a kockázatát, hogy a stroke vagy a kárt más szervek által okozott vérrögök.