tünetei és okai – gyomorrák

Jelek és tünetek a gyomorrák lehetnek

Tünetek

Okoz

Ha jelek és tünetek aggasztja Önt, hogy egy találkozót az orvos. Orvosa valószínűleg vizsgálja leggyakoribb okai ezek a jelek és tünetek először.

A gyomor egy izmos sac körülbelül akkora, mint egy kis dinnye, amely kitágul, ha enni, inni, hogy tartsa, mint egy gallon, étel vagy ital. Miután a gyomor porítja az élelmiszer, erős izom-összehúzódások (perisztaltikus hullámok) nyomja az élelmiszer felé pylorus szelep, ami a felső részét a vékonybél (duodenum).

Gyomor és a pylorus szelep

Gyomorrák leggyakrabban kezdődik a sejtek, hogy a vonal a belsejében a gyomor.

Gyomor és a pylorus szelep

Az orvosok nem biztos, hogy mi okozza a gyomorrák. Van egy erős korreláció étrend magas füstölt és sózott ételek és gyomorrák. Mivel a használata hűtő élelmiszerek tartósítására nőtt világszerte, az árak a gyomorrák csökkent.

gyomorrák

Általánosságban, a rák akkor kezdődik, amikor egy hiba (mutáció) jelentkezik a sejt DNS-t. A mutáció hatására a sejt növekednek és osztódnak gyors ütemben, és hogy továbbra is él, amikor egy normális sejt meghal. A felhalmozódó rákos sejtek alkotnak daganat behatolhatnak a közeli szerkezetek. És a rákos sejtek letörhetnek a daganat terjedését a szervezetben.

gyomorrák

A sejtek alkotják a tumor típusának meghatározásához gyomorrák. A sejtek típusa a gyomorrák segít meghatározni a kezelési lehetőségek. Típusú gyomorrák közé

Típusú gyomorrák

Mivel a más típusú gyomorrák ritkák, amikor az emberek használják a “gyomorrák” általában utal az adenocarcinoma.

Tényezők, amelyek növelik a gyomorrák kockázatát közé

Kockázati tényezők