trombin humán rekombináns helyi alkalmazás

Használja a trombin humán rekombináns

Terápiás Osztály: Vér

A trombin egy olyan fehérje, amely a természetben keletkezett a szervezetben. Recothrom® egy ember által termelt fehérje, hogy szaporodik a természetben előforduló trombin a szervezetben. Arra használják, hogy a vérzés, segítve a véralvadást.

trombin humán rekombináns kell adni csak vagy felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Trombinra emberi, rekombináns, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a trombin humán rekombináns vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát trombin helyi gyermekeknél. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították meg az újszülöttek fiatalabb, mint egy hónapos korban.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát trombin helyileg az idősek.

Használata előtt trombin humán rekombináns

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák hatással lehet a használata trombin emberi, rekombináns. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad trombin humán rekombináns. trombin humán rekombináns alkalmazása csak a bőr vagy a metszést a műtét során. Ezt fel lehet használni egy szivaccsal vagy spray applikátor.

trombin humán rekombináns nem adható injekció formájában.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizni Ön vagy gyermeke szorosan az Ön állapotát a trombin humán rekombináns, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik.

trombin humán rekombináns növelheti az esélyét annak, véralvadási zavarok. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy hirtelen súlyos fejfájás, látászavarok vagy beszéd, mellkasi fájdalom, légzési nehézség vagy nyelési, duzzanat vagy érzékenység a lábát, vagy zsibbadás vagy gyengeség az Ön állapotát a trombin humán rekombináns.

trombin humán rekombináns súlyosan típusú allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy a nővért rögtön, ha Ön vagy gyermeke a köhögés, nehéz nyelés, szédülés, gyors szívverés, szédülés vagy ájulás, sípoló légzés, légszomj, légzési nehézség, mellkasi szorító érzés, duzzanat arc, a kezek, a nyelv vagy a torok, a láz, a hidegrázás, orrfolyás vagy tüsszentés, viszketés vagy csalánkiütés, vagy szédülés, ájulás, miután megkapta a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata trombin humán rekombináns

Haemostasis trombin helyileg, a trombin-JMI, Artiss, Raplixa, Evithrom, Recothrom, Tisseel

Óvintézkedések használat közben trombin humán rekombináns

trombin humán rekombináns Side Effects

trombin lokális