transzdermális-v

Használja a Transderm-V

Terápiás Osztály: szédülés elleni

Farmakológiai Osztály: Antimuszkarin

Scopolamine tartozik nevezett gyógyszerek csoportjába antikolinerg szerek. Úgy működik, a központi idegrendszer (CNS), hogy hozzon létre egy nyugtató hatása az izmok a gyomor és a belek (bél).

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását szkopolamin transzdermális a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Transderm-V

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását szkopolamin transzdermális geriátriai betegekben. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj- vagy vesebetegségben szenved, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél szkopolamin bőrön.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek szkopolamin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Transderm-V. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ez csak akkor működik, ha helyesen alkalmazzák.

Ahhoz, hogy a tapasz

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha elfelejtette viselni, vagy megváltoztatni a tapaszt, meg az egyik a leghamarabb lehet. Ha már majdnem ideje, hogy a következő patch, addig várni fel új tapaszt és hagyja az egy hiányzott. Ne alkalmazza felesleges tapasz pótolni a kihagyott adag pótlására.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Eltávolítása után a használt tapaszt hajtsa félbe a tapaszt a tapadó felszínek mentén össze. Győződjön meg arról, hogy semmisítse meg elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Helyes használata szkopolamin

Ha használja ezt a gyógyszert, néhány napig, fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és eldöntheti, hogy továbbra is használni.

Ez a gyógyszer álmosságot, baj gondolkodás, vagy baj, hogy tisztán látjuk. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy más műveletet végez, amely megköveteli, hogy legyen óvatos, jól koordinált, vagy képes gondolkodni, vagy látni is.

Ha bármilyen szokatlan vagy furcsa gondolatok és viselkedés használata közben szkopolamin transzdermális, feltétlenül beszélje meg orvosával. Egyes változások történtek az emberek ezt a gyógyszert, olyanok, mint látható, akik isznak túl sok alkoholt. Egyéb változások lehetnek zavartság, téveszmék, hallucinációk (látás, hallás, vagy érzés a dolgok, amelyek nincsenek ott), és szokatlan izgatottság, idegesség, vagy ingerlékenység.

Mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert, mielőtt a mágneses rezonancia vizsgálat (MRI). A bőr égéseket okozhat a helyszínen, ahol a tapasz viselése során ezt az eljárást. Kérdezze meg orvosát, ha a tapaszt kell távolítani, mielőtt MRI-vizsgálat. Lehet, hogy kell, hogy egy új tapaszt a beavatkozás után.

Scopolamine transzdermális növeli az alkohol hatásait és egyéb központi idegrendszeri (CNS) depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer allergia vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, vagy gyógyszert rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Scopolamine bőrön okozhat szájszárazságot. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes édességet vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Óvintézkedések használat közben Transderm-V

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Transderm-V Side Effects

szkopolamin

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Motion betegség prometazin, meklizin Benadryl, difenhidramin, Phenergan, Antivert, szkopolamin Dramamine

Hányinger / hányás promethazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, ondanszetron, Zofran, meklizin Benadryl

Parkinsonos tremor nadolol, carbidopa szkopolamin Transderm-Scop, belladonna, korgard, Lodosyn, Scopace