toxikus nyomokat: mi történt a 1918 influenzavírus olyan halálos?

A másik fontos változást

további információ

A 1918 influenzavírus volt a leghalálosabb a közelmúltban, megfertőzi mintegy 30 százaléka a világ népességének és megölése akár 40 millió ember, különösen a fiatalok.

Nemrégiben theernment támogatott kutatók már unearthing nyomokat, mi történt a vírus olyan halálos. Letöltése után génszekvenciáin a vírus áldozatok temették el Alaszka fagyott altalaj és tartósított szövetminták, kutatók Jeffery K. Taubenberger, MD, Ph.D., a fegyveres erők Patológiai Intézet, Rockville, MD, Terrence Tumpey, Ph. D., USDA Délkelet Baromfi Research Laboratory, Athens, GA, és Peter Palese, Ph.D., Christopher Basler, Ph.D., és Adolfo García-Sastre, Ph.D., Mikrobiológiai Tanszék, Mount Sinai School of Medicine , New York, NY, és munkatársaik voltak képes kialakítani a vírusokat tartalmazó több az 1918-as influenza vírus géneket annak érdekében, hogy szitál le, hogy a leginkább halálos alkatrészeket. (Mivel az 1918-as vírus tartják nagyon veszélyes, a munka fertőző vírus végeztük Dr. Tumpey egy szinten 3-plus biológiai biztonságról laboratóriumi annak biztosítása érdekében, hogy a vírus maradt jól tartalmazott.)

Reverse genetika, dr. Garcia-Sastre, Basler, Taubenberger, Palese és Tumpey egyedi építésű influenza vírusok tartalmazott kettő-öt a 1918-as vírus “nyolc gének, a többi gén származó influenza törzs igazodó egerekben. A tanulmány nemrég tették közzé a Proceedings of the National Academy of Sciences.

A kutatók azt találták, hogy az összes vírusok rendelkező 1918 hemagglutinin (HA) és neuraminidáz (NA) géneket nagyon letális az egerekre, egy kissé meglepő felfedezés, mivel a gének egy humán influenza törzs általában nem okoz betegséget egerekben.

A kutatók azt is megállapították, hogy bizonyos gyógyszerek, amelyek segítenek harc mai influenza törzsek képesek harcolni az 1918-as verzió is. Vírusok, hogy rendelkeznek a 1918 gént mátrix (M) protein vannak kitéve az M2 csatorna-blokkoló szerek amantadin és rimantadine és vírusokat tartalmazó 1918 HA és NA antigéneket meghiúsított NA inhibitorok zanamivirt és oszeltamivir.

Mi több, bizonyos vakcinák képesek megvédeni az egerek ellen az 1918-as vírus, a kutatók azt találták. Egerek, hogy oltottak be a törzs, amely hasonlít az 1918-as vírus teljes mértékben védve legyenek a 1918-as vírus, míg vakcinált egerek törzs különbözött az 1918-as törzset részlegesen védett.

Egy másik jelentős fejlesztés számolt be a közelmúltban a Science, dr. Ian Wilson, D. Phil., Scripps Research Institute, La Jolla, CA, Basler, Garcia-Sastre, Palese és Taubenberger kimutatták, hogy a HA fehérje, a 1918-as influenza vírus lehet több, mint hogy találtak egy madárinfluenza (madár) influenza, mint azt korábban gondolták. Az eredmények segíthetnek megmagyarázni, hogy miért az 1918-as influenza vírus képes volt okozni annyi kárt az egész világon.

Általában, a madárinfluenza törzsek nem befolyásolják az emberek közvetlenül, mert a madár-adaptált HA fehérjék nem képesek kötődni jól humán receptorokhoz. Egészen a közelmúltig azt gondolták, hogy, hogy a lépést, hogy az emberek sikeresen, egy madár törzs át kell mennie egy köztes állat, amely tartalmazza mind madár- és emberi receptorokat, mint például egy disznó.

Hong Kong 1997 H5N1 influenza járvány megváltozott a gondolkodásmód, de. Ez azt mutatta, hogy ezek a nagyon veszélyes madárinfluenza-vírus képes megfertőzni embereket közvetlenül nem haladnak át egy köztes állomás. Szerencsére a vírus nem volt alkalmas az emberek és nem hárítható át emberről emberre. Ha egy madár törzs volt képes terjedni emberről emberre, a helyzet lehet szörnyű, mert az emberi immunrendszerre nem lenne képes, hogy megvédje az új HA altípus. A globális influenza járvány, vagy járvány, okozhat.

Mint egy fotós, aki kifejleszt egy rég elfeledett negatív hogy betekintést nyerjenek a múlt, a kutatócsoport képes volt rekonstruálni a háromdimenziós szerkezet a 1918 vírus HA antigén, a virális fehérje, amely megköti a fogadó receptorok által piecing együtt gén töredékek áldozatok fennmaradt tüdőszövet. Miután a gén összeszerelt, a fehérje, amely a gén is lehet gyártani, figyelembe alakú, mint a mikroszkopikus fehérje kristályok formájában.

A kutatók felfedezték, hogy a HA szerkezete nagyon hasonló volt, hogy talált madárinfluenza H5 influenza vírusok, bizonyos változtatásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megfertőzi, és továbbítja az emberek. Bár nem világos, hogy az 1918-as törzs ugrott közvetlenül az emberre vagy átengedjük egy köztes állat, az egyedi, madárszerű tulajdonságai 1918-as vírus is hozzájárulhatott a válás a leginkább ördögi influenza törzs a 20. században.