torokgyulladást-megelőzés

Oral Health Trends

Ahhoz, hogy elkerülje, hogy torokgyulladást, ez egy jó ötlet, hogy ne érintkezzen a bárki, akinek van egy streptococcus fertőzés.

Van egy régi mondás, hogy semmi sem biztos az életben, de a halál és az adók. De hozzá még egy dolog, hogy a lista – a rossz lehelet. Majdnem mindenkinek volt ez; Legalább 50% a felnőtt lakosság rossz lehelet egy ponton, vagy egy másik, és majdnem mindenkinek van meg reggel, “mondja Andrew Spielman, DMD, PhD, egyetemi dékán az egyetemi ügyek professzora alapvető tudományos és craniofacial biológia a New York Egyetem College of Dentistry, szerint Spielman, 90% -a rossz lehelet baktérium okozza, …

Tartsa fel a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel, jó táplálkozás, elegendő alvás és a rendszeres testmozgás. Kezelése stressz is erősíti a szervezet azon képességét, hogy harcolni ki a betegség, mint például a torokgyulladást.

Párásítására otthonában a száraz téli hónapokban vagy egész évben, ha él, száraz éghajlat. A levegő páratartalmát (páratartalom) segít megőrizni a nyálkahártyák nedves és jobban ellenáll a baktériumok. Használhatja a párásító a hálószobában alvás közben. De óvatosan, ha egy személy az otthonban asztma vagy allergia, mert a penész és egyéb részecskék, amelyek összegyűjtik a párásító teheti ezeket a feltételeket rosszabb. Tiszta párásító rendszeresen.

Hagyja abba a dohányzást, és elkerüljék a légzés mások füstje. Füst irritálja a torok szövetei és lehet, hogy nagyobb a valószínűsége, hogy a fertőzés.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010

A baktériumok szinte mindig sugározzák érintkezés apró cseppeket a fertőzött személy. Torokgyulladást is át egyik emberről a másikra való érintkezés apró cseppeket a fertőzött személy köhögés, tüsszentés vagy levegőt; A baktériumok is élni egy rövid időre ajtókilincseken, víz csapok, és egyéb tárgyak. Ha megérint egy fertőzött objektumot, majd érintse a szemét, orrát vagy száját, akkor megfertőződhet a baktérium vagy vírus; A baktériumok is végezhetjük az élelmiszer.