torokgyulladást csecsemőknél: közös diagnózis?

Ismétlődő torokgyulladást nem valószínű jele egy mögöttes probléma a gyermek immunrendszerét. A gyerekek, akik fejleszteni torokgyulladást többször is kapcsolatba egy hordozó streptococcus, valószínűleg otthon vagy a gyermek gondozási -, vagy lehet a streptococcus hordozók magukat. A streptococcus hordozó, aki még mindig a streptococcus okozó baktériumokat, de aki már kezelt és már nem a tüneteket.

Strep torok egy fertőzés baktérium által okozott ismert csoportú Streptococcus. Torokgyulladást is bármely életkorban előfordulhat, sőt csecsemőkorban. Azonban torokgyulladást a leggyakoribb az iskoláskorú gyermekek és fiatal felnőttek.

A néhány csecsemőknél, akiknél torokgyulladást, jelek és tünetek a következők

Torokgyulladást diagnosztizáltak torokváladék, amelyben az orvos törléssel a gyermek nyakára, majd teszteli a minta jelenlétében streptococcus baktériumok. A kezelés a torokgyulladást általában egy antibiotikum. Ismétlődő strep torok gyakran kezelik egy másik antibiotikum a One előírt eredetileg. Bizonyos esetekben műtéti eltávolítása a mandulák (mandulaműtét) lehet a legmegfelelőbb kezelést.

Val vel

keresse fel orvosát