topicort enyhe

Használja a Topicort Mild

Terápiás Osztály: A kortikoszteroidok, Erős

Farmakológiai Osztály: mellékvese glükokortikoid

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását dezoximetazon aktuális spray a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát dezoximetazon gyermekeknél 10 éves vagy idősebb. Azonban, mivel a gyógyszer a toxicitás, azt óvatosan kell alkalmazni. A gyermekek és tizenévesek, akik kell használni ezt a gyógyszert gyakran kell ellenőrizni az orvos, mert dezoximetazon helyileg is felszívódhat a bőrön keresztül és befolyásolhatja a növekedést, illetve ne okozzon nem kívánt hatásokat. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták alatti gyermekek 10 éves korig.

Használata előtt Topicort Mild

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát dezoximetazon helyi permet az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél dezoximetazon lokális spray.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását dezoximetazon lokális geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek dezoximetazon. Lehet, hogy nem kifejezetten a Topicort Mild. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használja semmilyen más feltétel ellenőrzése nélkül orvosával. Ez a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat, ha túl sokat használják, mert több is szívódik fel a szervezetbe a bőrön keresztül.

Ez a gyógyszer használata a bőr csak. Nem értem a szem, az orr, száj vagy a vagina. Ne használja a bőrfelületeken, amelyek vágások, horzsolások, égések vagy. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal vízzel.

Annak érdekében, hogy tisztázni a bőrt és a fejbőr probléma teljesen, akkor nagyon fontos, hogy tartsa meg ezt a gyógyszert a teljes kezelés időpontjában. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni a problémákat, hogy az orvos kezelni. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más problémák, különösen, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés jelen lehet. Ez a gyógyszer nem adható kezelésére használt bizonyos fajta bőrfertőzések vagy súlyos problémák, mint például a súlyos égési sérüléseket.

Ne használja ezt a gyógyszert, az arcodon, hónalj vagy lágyéki területen, hacsak orvosa nem tanácsolja.

Ahhoz, hogy a krém, gél, kenőcs vagy spray

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Gyerekektől távol tartandó.

Helyes használata dezoximetazon

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

A flakon gyúlékony. Ne használja hőforrástól, nyílt láng, vagy dohányzás közben. Dobja fel nem használt gyógyszert 30 nap után.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatók bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha ez lesz rosszabb, kérdezze meg orvosát.

A készítmény alkalmazását követően, hogy a bőr a gyermek, nézni a gyermek alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő nem kap a gyógyszer a szemébe vagy a szájába. Ez a gyógyszer is okozhat súlyos mellékhatásokat, különösen a gyermekek, ha ez lesz a szájába, és lenyelte.

Ha túl sok a gyógyászat vagy használja hosszú ideig növelheti a kockázatát, hogy a mellékvese problémákat. A kockázat nagyobb, a gyermekek és a betegek számára, akik nagy mennyiségben hosszú ideig. Beszéljen orvosával, ha több, mint egy ezek közül a tünetek használata közben ezt a gyógyszert: homályos látás, szédülés vagy ájulás, gyors, szabálytalan vagy szívdobogásérzés, fokozott szomjúság vagy a vizelés, ingerlékenység, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Óvintézkedések használat közben Topicort Mild

Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg orvosát azonnal, ha van egy bőrkiütés, égő, csípő érzés, duzzanat, vagy irritáció a bőrön.

Kerülje a testhezálló pelenkák vagy műanyag nadrágot egy gyerek, ha ezt a gyógyszert használják a gyermek pelenka területen. Műanyag nadrágot és testhezálló pelenkák fokozhatja a felszívódása a gyógyszert a bőrön keresztül és a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ne használjon dezoximetazon együtt más lokális kortikoszteroid-tartalmú gyógyszerek, mint a betametazon, hidrokortizon, triamcinolon, Cortaid® vagy Lotrisone®. Ezen gyógyszerek együttes alkalmazása súlyos nemkívánatos hatásokat.

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek a kezelt testfelületen.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Topicort mellékhatások enyhék

Topicort (dezoximetazon lokális)

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Atópiás dermatitis prednizon, flutikazon topikális, triamcinolon topikális, dexametazon, metilprednizolon, hidrokortizon topikális

Ekcéma prednizon, flutikazon topikális, triamcinolon topikális, dexametazon, hidrokortizon topikális, doxepin topikális

Psoriasis Humira metotrexát, Remicade, ciklosporin, Stelara, infliximab

Bőrgyulladás flutikazon topikális, triamcinolon, hidrokortizon topikális, prednizolon, doxepin topikális