tizenévesek és nyomásgyakorlás

Mindenki arról beszél, nyomásgyakorlás a tizenévesek, hanem, hogy mennyire rossz a helyzet? Esély, hogy ez nem olyan rossz, mint a legtöbb szülő úgy gondolja. A szülők ébren éjszaka aggasztó, hogy mi a többi gyerek fogja kényszeríteni, hogy a gyermekek nem. De a “ha beszélünk a fiatalok azt mondják nekünk, ez az elképzelés az egymásra gyakorolt ​​nyomás rendkívül ritka”, mondja Stephen Wallace, vezető tanácsadója, a kutatás, az oktatás és a diákok nem a destruktív Határozatok (SÅDD).

Teens ritkán erőszakoskodik egymást, próbálják kockázatos dolog. Ehelyett barátai játszanak a finomabb szerepe a gyermek döntéseket. Tizenévesek nagyobb valószínűséggel lógni a többi tizenéves, akik ugyanazt a dolgot. Például egy tanulmány szerint a kutatók a Columbia Egyetemen azt mutatja, hogy a gyerekek akár hatszor nagyobb valószínűséggel volt egy ital, ha a barátai gyakran iszik alkoholt.

A jó hír? Tudod van egy erősebb pozitív hatással a tini, mint gondolnád.

Teens gyakran úgy érzik, a belső nyomás csinálni a dolgokat, hogy azt hiszik társaik csinálnak. “A legtöbb gyerek vadul túlbecsülik az előfordulása az alkohol és a kábítószer-használat,” mondta Wallace, aki a könyvet írta, Reality Gap: alkohol, drogok és szex – Mi szülők nem tudják, és a gyerekek nem mondom meg.

A szülők, akik szeretnék eloszlatni azt a mítoszt, hogy a drogok és az alkohol egy serdülő beavatási rítus egyszerűen idézni a tényeket. A hosszú távú, országos kutatás serdülők évfolyamon 8, 10, és 12 azt mutatja, hogy sok tipikus tini viselkedés ténylegesen népszerűségvesztésében.

Bizonyos gyógyszerek, hogy egy rossz rep mint a kockázatok egyre szélesebb körben ismertek. Amikor tizenéves gondolják, hogy a barátok is néz le rájuk a gyógyszerszedés, ők sokkal kevésbé valószínű, hogy használni. Sajnos, ez nem vonatkozik a kábítószer-használat általános. Mivel bizonyos gyógyszerek kegyvesztett, újak megüt a jelenetet. És ez gyakran éveket vesz igénybe a tizenévesek számára, hogy megértsék az új veszélyekkel.