tirotropin injekciós

Használja a tirotropin

Terápiás Osztály: Diagnosztikai minőségben, a pajzsmirigy működését

Farmakológiai Osztály: Tirotropin

Alfa-tirotropin is használják radioaktív jóddal, hogy eltávolítsa a maradék kóros pajzsmirigy szöveti betegeknél pajzsmirigyrák, akik a legtöbb vagy az összes pajzsmirigy távolítani.

tirotropin kell adni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert tirotropin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a tirotropin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása az alfa-tirotropin injekciós alatti gyermekek 16 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt tirotropin

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát tirotropin alfa injekció az idősek. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy szívritmuszavar vagy szívproblémák, amelyek előírhatják óvatosan kapó betegeknél az alfa-tirotropin.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát tirotropin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Mielőtt megkapta tirotropin, győződjön meg a kockázatokat és előnyöket. Fontos, hogy szorosan működjön együtt orvosával a kezelés során.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad tirotropin egy kórházban, vagy a rák kezelési központ. tirotropin adják akciót izomba a fenék.

Az orvos, hogy megfelelően kezelni a betegségével, meg kell kapnia 2 adag tirotropin alfa. Az utolsó adag után, orvosa akarja végezni bizonyos vizsgálatokat, amelyek nagyon fontosak.

Orvosa különleges utasításokat az Ön számára, hogy felkészüljön a kezelést. Ha nem kapott ilyen utasítást, vagy nem érti őket, kérdezze meg orvosát idő előtt.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, szorosan az Ön állapotát a tirotropin. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Hívja fel orvosát azonnal, ha a beteg képtelen mozgatni a kar vagy a láb, vagy bénulása az egyik oldalon, a test, miután megkapta tirotropin.

Tájékoztassa orvosát azonnal ha hirtelen, gyors, és fájdalmas bővítése pajzsmirigy daganatok, zajos légzés, légszomj, vagy hang megváltozik. Orvosa, hogy megkapja glükokortikoid (szteroid) átvétele előtt az alfa-tirotropin.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata tirotropin

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Pajzsmirigy rák Armour Pajzsmirigy, doxorubicin, az adriamicin, Nature-Throid, Nexavar, szorafenib Thyrogennel, pajzsmirigy kiszáradt, NP pajzsmirigy, Lenvima, Westhroid, cabozantinib

A diagnózis és a vizsgálat glukagon, mannit, arginin, L-arginin, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen Aplisol, Tubersol, inulin, regadenozon Gastrografin

Óvintézkedések használat közben tirotropin

 vagy csatlakozz a tirotropin alfa támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

tirotropin Side Effects

tirotropin alfa