tioxantén (szájon át, parenterálisan) használata előtt

Allergia

Pediatric

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Egyes mellékhatások, mint például izomgörcsök, az arc, a nyak és a hát, tic-szerű vagy rángás mozgások, képtelenség, hogy mozog a szeme, kanyargó, a test, vagy gyengeség a karok és a lábak, nagyobb valószínűséggel fordulnak elő gyermekeknél , akik általában érzékenyebbek, mint a felnőttek, hogy a mellékhatások a tioxantének.

Székrekedés, szédülés vagy ájulás, álmosság, szájszárazság, remegés a kéz és az ujjak, és tünetei retardált mozgászavarok (mint például a gyors, féregszerű mozgások a nyelv vagy más akaratlan mozgások, a száj, a nyelv vagy az állkapocs, és / vagy a karok és lábak) különösen valószínű idős betegeknél, akik általában érzékenyebbek, mint a fiatalabb felnőttek hatásainak tioxantének.

Vizsgálatokat nem végeztek terhes nők. Bár az állatkísérletek nem bizonyították, hogy tioxantének születési rendellenességeket okozhat, a vizsgálatok kimutatták, hogy ezek a gyógyszerek csökkenését okozza, a termékenység és kevesebb sikeres terhesség.

Nem ismert, ha tioxantének átjut az anyatejbe. Azonban a hasonló gyógyszerek ideges, szellemi vagy érzelmi feltételei nem adja át az anyatejbe, álmosságot és növeli a más problémák az ápolási baba. Ügyeljen, hogy megbeszélte volna a kockázatok és előnyök a gyógyszer orvosával.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

geriátriai

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Terhesség

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Szoptatás

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

gyógyszer kölcsönhatások

egyéb kölcsönhatások

Egyéb egészségügyi problémák