tiopronin (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Vedd ezt a gyógyszert éhgyomorra (legalább 30 perccel étkezés előtt vagy 2 órával étkezés után).

Meg kell inni 2 pohár teljes (8 uncia mindegyik) vizet minden étkezés és lefekvés előtt. Azt is meg kell inni egy pohár 2 teljes az éjszaka folyamán.

Fontos, hogy kövesse különleges utasítást az orvos, mint például a következő alacsony metionin étrend. Metionin található állati fehérjék, mint például a tej, tojás, sajt és hal. Is, hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Vedd ezt a gyógyszert rendszeresen, mint irányított. Ne hagyja abba a szedését anélkül, hogy előbb meg orvosával, mert leállítja a gyógyszert, majd újraindítjuk növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolás

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.