tini alkohol- és drogfogyasztás, ezért néhány tizenéves visszaélés alkohol és a kábítószer

Személyes, családi és közösségi tényezők növelik a tini kockázatot anyagok felhasználásával és esetleges kialakításakor a probléma.

Ezek tartalmazzák

Tizenévesek nagyobb valószínűséggel használnak alkohol vagy kábítószer esetén

Ezek tartalmazzák

Genetika. Az emberek az alkohol- és kábítószer-problémákkal gyakran családi szerfüggőségről; Temperamentum és a személyiség. Lázadás, ellenállva hatóság, érzések a kudarc, és nem szoros kapcsolat vezethet egy tini kezelhető anyagokat; Bizonyos egészségügyi problémák; Tinik, akiknek kezeletlen figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD), magatartási zavarok, depresszió, illetve a hosszú távú depressziós érzések (levertség), poszttraumás stressz zavar, vagy a szorongásos zavar, nagyobb valószínűséggel fogyasztottak alkoholt vagy kábítószert. Az alkohol és a drogok, hogy ezek a feltételek rosszabbak; Kábítószer várakozásokat. Teens gyakran rossz ötleteket káros hatásai anyagok. És gyakran úgy vélik, hogy “mindenki csinálja”, és így tennék; Korán az első használat. Az alkohol vagy más kábítószer fiatal korban jelentősen megnöveli a tini kockázatot, amelynek visszaélés probléma.

A szülő használja vagy visszaéléseket alkohol vagy egyéb anyagok; A szülő vagy tini depresszió, szorongás vagy figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD); Ők úgy vélik, a szülők úgy vélik, hogy a tizenévesek kísérletezik az alkohol és a kábítószer várható, és normális; A család gyakorta konfliktus, fizikai vagy szexuális bántalmazás, vagy a stressz; A szülők nem vesznek elég a tizenéves, nem felügyeljük őket. Durva vagy következetlen büntetés vagy túl laza is növelheti a kockázatot az alkohol és a kábítószer.

Hozzáférés anyagok a hazai és közösségi; Peer befolyása. Egy tini érdemes, hogy beleférjen egy csoport társaik, és azok társaik kezelhető anyagokat; Előmozdítása alkohol, a cigaretta és a drogok a média. A szórakoztató és egyéb média mutat az alkohol és a cigaretta használatát, mint “cool”, és olyan módon, hogy szert népszerűségre, a siker, és a szexepil.