tini alkohol- és drogfogyasztás, az a tizenéves használja az alkohol vagy kábítószer?

Néha nehéz megmondani, ha a tini használ alkoholt vagy kábítószert. A szülők attól tartanak, hogy a tizenévesek a drogokkal vagy alkohollal, ha lesz, visszavont vagy negatív. De ezek a viselkedések közös tizenévesek megy keresztül kihívást jelentő időkben.

Szakértők azt javasolják, hogy a szülők meg egy minta vagy több változások megjelenése, viselkedése, magatartása, nem csak egy vagy kettő a változások listája itt található.

Bármilyen az alkohol, a cigaretta, vagy gyógyszer gyermekkorban vagy a tizenéves probléma, kivéve, ha kiderül, hogy egy egyszeri esemény. Ha úgy gondolja, vagy látni jeleit, hogy a tizenéves anyagok felhasználásával, nézd meg. Ne várja meg, hogy lesz egy nagy probléma.

A hazai kábítószer-szűrővizsgálat azonnali, korai információt arról, hogy a vizeletminta tartalmaz gyógyszerek, mint az amfetamin, a kokain és a marihuána. De ez nem azt mutatják, amelyek kábítószer-használat, és néhány tesztek pontatlanok.

Kevesebb figyelmet fordítani öltözködés és groomin; Étvágytalanság vagy megmagyarázhatatlan súly los; Vörös és üveges szemmel és gyakori használata szemcseppek és mentolos cukorkák

Csökkent részvétel és teljesítmény schoo; Érdektelenség iskolai, sport, vagy más activitie; Az újonnan kifejlesztett titoktartás, vagy megtévesztő vagy félrevezető behavio; Kilépését család és barát; Új barátok és vonakodik bevezetni az; Fekvő vagy lopás

Tiszteletlen behavio; A hangulat vagy a hozzáállás, hogy egyre wors; Hiánya aggodalomra ad okot a jövőt illetően