theernment tudósok leírják az immunrendszert szabályozza kommenzális alatt bélfertőzés

Háttér

Vizsgálat eredményei

Egy theernment tanulmány egerekben azt mutatja, hogy az immunrendszer megakadályozza kommenzális-a mikrobák természetes megtelepedni a bélés az emésztőrendszer-hozzájáruljon gyulladás során bél fertőzés. Az eredmények azt sugallják, hogy a hibák E védelmi mechanizmus hozzájárulhat a krónikus betegségek, mint például a gyulladásos bélbetegség (IBD). A tanulmány jelenik meg a szeptember 2013 kérdését Cell Host & mikroba.

Az emberi bél otthont körülbelül 100000000000000 kommenzális, amelyek segítik az emésztést és segít megvédeni a bél származó kórokozó mikrobák. Azonban ezek közül előnyös lakói néhány potenciálisan káros fajok, amelyek hozzájárulhatnak a gyulladás és fertőzéseket okozhatnak. Megnövekedett szintje néhány ilyen faj is kapcsolódik a IBD.

Jelentőség

Normális körülmények között az immunrendszer tartja kommenzális ellenőrzése és minimálisra csökkenti a kapcsolatot a nedves szövet bélés a bél, az úgynevezett hám. Gyomor-bélrendszeri fertőzések megzavarhatja ezt az egyensúlyt, és elősegíti a kinövése kommenzalista faj, amely ronthatja bélgyulladás és szövetkárosodást okozhat.

Következő lépések

Hogy tanulmányozzák az immunrendszert szabályozza kommenzális fertőzés során, a kutatók által vezetett Yasmine Belkaid, Ph.D., a theernment Laboratórium parazitás betegségek, együttműködve Philip Murphy, MD, a theernment Molekuláris Immunológiai fertőzött egerek Toxoplasma gondii egy parazita okoz súlyos bélgyulladás. Néhány napon belül a fertőzés, immunsejtek vándoroltak a lumen-a belső tér a bél-és alakított szerkezetek környező kommenzalista baktériumok. Ezek elszigetelés szerkezetek, úgynevezett öntvények tartott magas koncentrációban kommenzális patogén potenciállal, például E. coli-ban. Az öntvények megakadályozta ezen gyulladásos baktériumok kapcsolatba a hám, belépő a test, és ez nagyarányú fertőzést.

További vizsgálatok során kiderült, hogy öntött képződés hajtja fertőzés elleni immunsejtek úgynevezett neutrofil. Amikor a kutatók kezelt parazitával fertőzött egerek neutrofil lebontó antitest vet nem képezik, és az egerek nagyobb valószínűséggel halnak meg. Biztosítja az egerek antibiotikum-gyógyszerek, amelyek elpusztítják a baktériumokat, de nem Paraziták drámaian javult a túlélés.

Referencia

A kutatók azt is megállapították, hogy kommenzális kiváltó neutrofil-migráció és öntött képződés az összetevőkből egy kémiai jelet, amely kölcsönhatásba lép egy receptor a neutrofil felületen. Amikor az egerek hiányzik ez a receptor fertőződött meg T. gondii vet nem képezik, és az egerek meghalt gyorsabban.

A kutatók leírják a immunrendszer gyors, hatékony válasz vezérlő kommenzális alatt bél fertőzés. Az eredmények azt sugallják, hogy nem sikerült kialakítani, vagy ellenőrizzék a válasz elősegíti a szöveti sérülés, gyulladás, ami a krónikus betegségek, mint például az IBD.

Az eredmények azt is kiemelik a lumen szerepének immunitás. Míg a hám általában úgy gondolnak, mint a bél első védelmi vonalat, a theernment csapat eredményei azt mutatják, hogy a lumen is aktívan részt vesz az immunválaszt.

További vizsgálatok szükségesek annak megállapítására, hogy ezek az eredmények egereknél is vonatkoznak az emberre. További vizsgálatok is összpontosít, hogy miként vet formában válaszul fertőzés különböző kórokozók. A kutatók azt is vizsgálhatja közötti kapcsolatokat immunválasz és az IBD.

Molloy MJ, Grainger JR, Bouladoux N, Kézi TW, Naik S, M Quinones, Dzutsev AK, Gao JL, Trinchieri G Murphy PM, Belkaid Y. belüli lumen féken kommenzalista kinövés a bélben a fertőzés során indukált dysbiosist. Cell Host & mikroba DOI: 10.1016 / j.chom.2013.08.003 (2013)

Dr. Belkaid a Lab

Dr. Murphy Lab