theernment tudósok kezdenek tanulmány az új koronavírus

Keresek a legjobb Animal Model

Reagálás a feltörekvő Virus

2012 szeptemberében, mindössze napon belül beszámol arról, hogy az újonnan azonosított koronavírus állította az élet egy személy Szaúd-Arábiában, theernment és nemzetközi partnerei kezdtek beszélgetni a lehetséges vizsgálatok a vírus. Terveik vette nagyobb sürgősséggel nyolc nappal később, amikor az Egyesült Királyság számolt kezelésére azonos virális fertőzés férfi, aki nemrég utazott Szaúd-Arábiában. Ez a beteg túlélte.

Ez az első két esetben váltott félelmek tudósok körében az új SARS-szerű kitörése. SARS-súlyos akut légúti szindróma is okozza koronavírus, ami 2003-ban rohamosan terjedt emberről emberre, émelyítő több mint 8000 embert, és megölve több mint 900 világszerte. Amíg a SARS, a legtöbb tudós nézett koronavírusokat viszonylag ártalmatlan oka a nátha.

hírek

November végén 2012-ben, miután a szünet tette a tudósok optimista, az ügy száma emelkedett kilenc embert, köztük öt haláleset.

Válaszul a járvány, dr. Heinz Feldmann és Vincent Munster a theernment Rocky Mountain Laboratories (RML) Hamilton, Montana, kezdte meg tanulmányait az új koronavírus Szíriai hörcsögök és rhesus makákók. Partnereik Erasmus egyetem Hollandiában folytat hasonló vizsgálatokat vadászgörények és jávai makákó. A csoportok koordináló munkáját, hogy melyik faj lehet a legalkalmasabb, hogy tanulmányozza, mint egy modell az emberi fertőzés. Ugyanez a négy állatfajok használni, hogy tanulmányozza az egyéb emberi légúti betegségek, leginkább a SARS, influenza, és hantavírus.

Az új koronavírus szorosan kapcsolódik a koronavírusok izolált denevérek, ami arra utal, hogy ezek az állatok lehetnek a természetes hordozó. Az RML Virus Ecology egység kutatásokat végez a vírusok származnak denevérek, mint például az Ebola és Nipah, és ez az új koronavírus hangsúlyozza az theernment kutatás a fertőző betegségek ökológia és természetes hordozók, vagy víztározók, a fertőző ágensek.

“A vírus úgy tűnik, hogy súlyos tüdő- és vesekárosodást,” mondta Feldmann, aki 2003-ban egyike volt tudósok egy csoportja, akik követték a terjedését a SARS-vírus eredetét a Dél-Kínában, hogy egy hongkongi szállodában, ahol az érintett több vendég .

“Azt akarjuk, hogy utánozza az emberi fertőzés állati modellben megérteni, hogy ez az új koronavírus betegséget okoz, és hogy van-e lehetősége a vírus terjedését az emberek között.”

Miután a tudósok megtanulják, hogyan terjed a vírus állati modellben, akkor megkezdi ellenintézkedések, például antivirális kezelés és oltóanyagok segítő felkészültség erőfeszítéseket.

“Több hét telt el az esetek között, így még mindig nem biztos, hogy van potenciál az új koronavírus megfertőzni több ember,” mondta Munster, aki vezeti a Virus Ecology egységének RML. “A tanulmányok értékes tudást, ami segít nekünk, ha ez a betegség valóban hasonlít a SARS.”

Média Elérhetőség: MERS koronavírus kezelés Hatékony Monkeys mány tanulmánya szerint -Sept. 8, 2013

Média Elérhetőség: zati tudósok Develop Monkey modell a tanulmány Novel koronavírus fertőzés