theernment tanulmány egy új magyarázat, hogy mi tesz egy allergén allergén

Háttér

Vizsgálat eredményei

Segítségével bioinformatikai az enyém allergén adatbázisok és epidemiológiai vizsgálatok, nyomozók theernment feltárt új információt, ami az emberek allergiás allergének. A theernment csapat úgy találta, hogy a különbség a szerkezet idegen fehérjék, és a szerkezet az ön-fehérjék tette a külföldi is allergén. A munkájuk eredményét jelennek online július 18. számában PLoS ONE.

Allergiás betegségek, például asztma, élelmiszer-allergia, és a szezonális allergiák, befolyásolja az emberek milliói az Amerikai Egyesült Államokban és úgy tűnik, hogy a nő. Az allergének, az anyagok, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki, jöhet a különböző forrásokból, beleértve élelmiszerek, füvek és gyomok, háziállat, és a kártevők. Bizonyos proteinek találhatók allergiát okozó anyagok kölcsönhatásba lépnek az immunrendszer indukálásához válasz; Azonban mi teszi ezeket a fehérjéket allergén ismeretlen.

Jelentőség

Az egyik népszerű hipotézis az, hogy az jobban hasonlít egy környezetvédelmi fehérje az, hogy egy fehérje található mikrobák vagy az emberek, annál valószínűbb, hogy lesz allergén. Ezzel a logika, az emberek allergia kedvtelésből tartott szőr, mert a genetikai szerkezete a PET-fehérjék hasonló a genetikai fehérjék szerkezete megtalálható az emberekben.

Következő lépések

A theernment által vezetett csapat posztdoktori ösztöndíjas Helton Santiago, MD, Ph.D., és Thomas Nutman, MD, vezető a bélféreg Immunológiai Klinikai parazitológia szakaszok laboratóriumában parazitás megbetegedések, meghatározott bizonyítani ezt a hipotézist, de nem talált valami egészen más .

A csapat keresett egy adatbázist a 499 ismert allergének, hogy megtalálják közötti hasonlóságokat gének allergének, és a gének a parazita férgek és protozoák, baktériumok és gombák. Azt találták, hogy a 312 allergének szignifikánsan hasonló gének találhatók férgek, protozoonok, vagy gombák, és hogy a 180 Ezen allergének között hasonló volt mindhárom csoportban a mikrobák.

Referencia

A kutatók ezt követően megvizsgálta epidemiológiai vizsgálatokból származó adatok az allergia emberek meghatározni, hogy milyen erősen egyes allergén kiváltotta termelés immunglobulin E (IgE), a nagy antitest szerepet játszanak az allergiás reakciókat. Azt találták, hogy általában allergének, amelyek szerkezetileg eltérnek a mikrobák által indukált több IgE mint allergének szerkezetekkel hasonló mikrobák.

Ezután a csapat képest a gének az allergének, hogy a humán genomban. Azért jöttek, hogy ugyanerre a következtetésre jutott: a fő allergének által kiváltott erős IgE válasz a népesség, mint a nagyobb poratka allergén, viszonylag kis szerkezeti hasonlóság az emberi fehérjéket.

Ezek az eredmények arra utalnak, hogy szerkezeti különbségek között egy idegen fehérjét és annak emberi megfelelője-e vagy sem, hogy allergén. Mint antigének (molekulák találhatók betegséget okozó mikrobák, amelyek immunválaszt váltanak ki), a több allergén különbözik szerkezet egy önálló fehérje, annál több allergén van. Potenciálisan ismert allergén lehet módosítani, hogy azok szerkezetileg különbözik majd használják terápiás kezelésére allergiás megbetegedések, de sokkal több kutatást kell végezni.

A következő lépés ennek a munkának, hogy először mutatják az eredmények a kísérleti állatot az allergia, majd a megerősítéshez ezeket az eredményeket a vizsgálatok, allergiás emberek.

Santiago H Bennuru S, Ribeiro JMCR, Nutman TB. Közötti strukturális különbségek az emberi fehérje és aeroszol és mikrobiális allergének meghatározására allergizáló. PLoS ONE. Július 18, 2012 (az online előre nyomtatott).

Dr. Nutman a Lab