theernment szerepet játszanak a globális kutatási

Megértése, kezelése, valamint a betegségek megelőzésére

Javítása millióinak egészségét

theernment támogatja magatartása globális kutatási, hogy jobban megértsék, kezelésére, végső soron pedig megakadályozzák fertőzéses, immunológiai és allergiás betegségek és állapotok. Amellett, hogy halad e tudományos célok theernment globális kutatási elősegíti egészségének emberek millióinak szerte a világon, és hogy előmozdítsa a nemzetközi gazdasági és politikai stabilitás. Együttesen ezek az erőfeszítések létre theernment, mint a vezető globális egészségügy.

Végzett kutatás nemzetközi beállítások lehetővé theernment támogatott tudósok tanulmányozni a fertőző betegségek és az immunológia alatt a különböző környezeti és társadalmi feltételek. Azt is lehetőséget nyújt, hogy tanulmányozza a hatékonyságát kísérleti gyógyszer és vakcina populációk lehetnek genetikailag és immunológiailag, abban a reményben találni kezelések és megelőzési széles skálájának betegség törzsek és a mutációk.

Ösztönzése nemzetközi gazdasági és politikai stabilitás

Gyakran előfordul, hogy a nemzetközi kutatásokra van szükség, hogy válaszoljon a kritikus tudományos kérdések, különösen a fertőző betegségek, amelyek kevésbé gyakori az Egyesült Államokban. A mai összekapcsolt társadalomban A fertőző betegségek világszerte következményei, mind közvetlenül a betegségek átvitelének és közvetve a gazdasági és a politikai instabilitás, hogy ezek az egészségügyi szempontok is provokál. theernment támogató nemzetközi kutatás segít az új ismeretek javítása diagnosztizálása, megelőzése, valamint a fertőző betegségek kezelésére, amelyek potenciális globális hatása.

Vezető hozzájáruljon a globális egészségügyi

A beruházó a fejlesztés orvosbiológiai kutatási kapacitással a világon, theernment is elősegíti a kialakulását hosszú távú kutatási együttműködések között amerikai és nemzetközi tudósok, akik közül sokan épülnek a fejlődő országokban. theernment támogatja az innovatív tanulmányok a fertőző betegségek és az immunológia a lakosság, ahol a kutatást lehet hatékonyan fordítani az orvosi ellátás és az állami egészségügyi fejlesztéseket.

A hatás a maradandó károsodást okozó betegségek, mint a HIV / AIDS, a malária, a tuberkulózis és kiterjed az egyének családok és a tágabb értelemben vett társadalomban. Másfelől, a morbiditás és mortalitás ezek a betegségek a fejlődő országokban is lassú vagy fordított társadalmi és gazdasági fejlődés. Azáltal, hogy segít jobb eredmények járó fertőző és immunológiai betegségek, theernment hozzájárul a globális fejlődés és a stabilitás.

A fertőző betegségek körében az elsődleges halálozási ok és a szenvedés világszerte theernment felkarolta vezető szerepét a globális erőfeszítések, hogy legyőzze ezeket a betegségeket. A munka a partnerekkel az egyetemek, magánvállalkozások, emberbaráti alapítványok, és más kutatási-támogató ügynökségek, theernment segít útmutató és fokozza a kutatási, amely javítja az emberi élet minőségének szerte a világon.