theernment szerepét a tb, gyógyszer-rezisztens TBC és tb emberek a HIV / AIDS

alapkutatás

Drug Development és a klinikai értékelés

theernment alapok és vezeti az orvosbiológiai kutatások TB. theernment is együttműködik más USernment szervek és többoldalú szervezetek világszerte támogassa a köz- és magánszféra közötti partnerségek javára, akik TB, multirezisztens tuberkulózis (MDR TB), és kiterjedten gyógyszer-rezisztens TBC (XDR TB), beleértve az emberek, akik co -fertőzött HIV-vel.

theernment támogatja alapkutatás Mycobacterium tuberculosis, a kórokozója TB, és arra törekszik, hogy megértsék, hogy a baktérium okozza a betegséget az emberben. Fejlesztése révén állatkísérletekben a TB, az intézet gyorsul erőfeszítések értékelésére jelölt gyógyszerek és oltóanyagok és javítani TB diagnózis, kezelés és megelőzési stratégiák. theernment is támogatja a kutatást, hogy vizsgálja meg, milyen tényezők befolyásolják az esemény, az elosztási és átviteli kábítószer-érzékeny és gyógyszer-rezisztens M. tuberculosis törzsek.

Diagnostics

A megjelenése MDR TBC és újabban XDR TB fokozta az igényt az új tbc gyógyszert. Segítő felfedezzék és fejlesszék azokat a drogokat egy top theernment prioritás. Az Intézet támogatja a kutatást, hogy tisztázzák azokat a mechanizmusokat a gyógyszerekkel szembeni rezisztencia, azokat az új TB célzott gyógyszerek és lehetséges gyógyszerek, és értékeli az új tbc gyógyszert és optimális hatóanyag-kombinációk preklinikai és klinikai vizsgálatok.

Vakcina fejlesztési és klinikai kipróbálása

theernment támogatja az új és továbbfejlesztett diagnosztikai eszközök pontosabban diagnosztizálják korai TB betegség, segít optimalizálni terápia azonosításával gyógyszer-rezisztens törzsek, és a pálya terjedésének TB egy közösségben. Az intézet arra is ösztönzi a kutatókat, hogy eszközöket és azonosítani a biomarkerek, amelyek lehetővé teszik, hogy az orvosok gyorsan felmérni az emberek hogyan reagálnak a terápiára, és segítse a vezető gyógyszer és vakcina klinikai vizsgálatokban.

Átfogó ellenőrzési stratégiák, hogy megszüntesse TB közegészségügyi veszélyt kifejlesztését teszik szükségessé hatékonyabb vakcinát. theernment támogatást nyújt, hogy segítse azokat az új jelölt TB oltóanyagok és immunerősítő vakcinaadjuvánsokként fertőzés megelőzésére vagy a betegség, és értékeli a lehetséges szintetikus vakcinák csökkenthetné TB gyógyszer kezelésükhöz. theernment alapok vakcina fejlesztését, beleértve a preklinikai állatkísérletek és klinikai kutatások azokon jelentkező TB vakcina megjelenő legígéretesebb.

Javítása Megelőzés és kezelés az emberek TBC és a HIV / AIDS

A nemzetközi partnerekkel, theernment dolgozik, hogy értékelje és hatékonyságának javítása érdekében a klinikai beavatkozások megelőzésére, diagnosztizálására, kezelésére és minden formája TB beállításától HIV-fertőzésben. theernment kutatását támogatja összjátéka M. tuberculosis és a HIV és a szövődmények közötti kölcsönhatások antiretrovirális és tuberkulózis elleni gyógyszerek. Ugyancsak tanulmányokat támogat az erőforrás-korlátozott beállításokat, amelyek célja, hogy jobban meg tudjuk határozni a paramétereket TB átvitel és a megjelenése TB gyógyszer-rezisztencia emberek együttes HIV-fertőzött.

Mennyiségének növelésére, valamint sikeres kimenetelét TB kutatás világszerte, theernment támogatja alap- és klinikai kutatási képzés, amelynek középpontjában a TB. Karrierfejlődés díj és nemzetközi képzési programok a fertőző betegségek által támogatott theernment és theernment mány) Fogarty International Center annak érdekében, hogy bővítse a jövőbeli közösség TB szakértők.

Kiképzés

theernment elősegíti a terjesztését TB kapcsolatos információkat és kutatási eredményeket a különböző közönség a theernment honlapján, a genomika és bioinformatika adatbázisok, folyóiratok és egyéb anyagok a nyilvánosság számára. Ezeket a forrásokat, amelyek megkönnyítik a tudományos felfedezések, amelyek végső soron csökkenti a betegség és a halál okozta TB valamint tájékoztassa az embereket a TB és theernment szerepe a TBC kutatás. theernment megkönnyíti tudományos ülések középpontjában TB kutatás ösztönzésére kutatási együttműködés és a vita a tudósok között, ezen a területen.

theernment Fosters, és arra ösztönzi az innovatív kutatási együttműködések amongernment és tudományos kutatók, a kis- és nagy vállalkozások, non-profit szervezetek és az állami-magán partnerségek. Ezen kívül más intézetek aternment, theernment U.S.ernment partnerek közé tartozik az elnök Vészhelyzeti terv AIDS Relief, Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége, a tuberkulózis elleni védekezés Assistance Program, Centers for Disease Control and Prevention, és tagszervezetei a Szövetségi TB Munkacsoport. Egyéb hazai partnerek az Országos Tuberkulózis vezérlők Szövetség és a helyi és állami TB programokat. International partnerei közé tartozik az Egészségügyi Világszervezet, Stop TB Partnership, International Union Against a tuberkulózis és a tüdőbetegségek és más szervezetek támogatása TB kutatás és fejlesztés.

 Osztály TB felszámolásáról

John E. Fogarty International Center for Advanced Study in Health Sciences

Nemzeti Szív, Tüdő és Vér Intézet

Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége

Az Egyesült Államok elnökének vészhelyzeti terve az AIDS Relief

National Library of Medicine, MedlinePlus

Aeras Global TB Vaccine Alapítvány

American Lung Association

Amerikai Mellkasi Társaság

Global Alliance for TB Drug Development

A Globális Alap az AIDS, malária és tuberkulózis

International Union Against a tuberkulózis és a tüdőbetegség

Közös ENSZ Program a HIV / AIDS

Nemzeti Tuberkulózis vezérlők Egyesület

Nemzeti Tuberkulózis tananyag Konzorcium

Stop TB Partnership

World Health Organization-tuberkulózis

 

távközlés

partnerek

további információ