theernment kutatók leírják, hogyan immunsejtek raj, hogy a sérülések és fertőzések

Háttér

Vizsgálat eredményei

theernment kutatók beszámoltak arról, hogy a speciális immunsejtek úgynevezett neutrofil alkotnak szoros klaszterek sebek vagy fertőzött területeken. Ezek az eredmények potenciálisan vezethet az új stratégiák előmozdítására, vagy zavarja a gyulladásos reakciókat. A nyomozók számoljanak be eredményeikről a május 26, 2013, on-line kiadása természet.

Neutrofilek fertőzés elleni fehérvérsejtek, a keringésben, és keresse meg a fertőzés jeleit, vagy sérülés, például egy vágás a bőrön. Amikor ezek a sejtek kimutatására kár, mozognak a test szöveteiben és a forma szoros, sűrű fürtök-hasonlít egy rovar raj körül a sérülés helyén. A rajzó neutrofil megölik és megemésztik a baktériumokat és segít lebontani a sérült szöveteket.

Jelentőség

Neutrofilek kommunikálnak egymással küldő és a fogadó különböző kémiai jeleket. A neutrofil felület borítja több, mint 30-receptorok, amelyek mindegyike felismeri a különböző típusú jel. Míg a tudósok beszámoltak arról, hogy a neutrofilek exit erek, keveset tudunk arról, hogyan kommunikálnak egymással, miután azok elhagyták a véráramba, és mozgassa a helyén fertőzés vagy sérülés.

Következő lépések

Tim Lämmermann, Ph.D., és Ronald Germain, M. D., Ph.D., a Laboratórium Systems Biology használt fejlett mikroszkóp megfigyelni neutrofil viselkedés a bőr egereknél kis égési sérülést okoz. A kutatók rögzítették rövid s neutrofil nyüzsögnek normál egerek és hiányos egerek különböző neutrofil fehérjék, mint a receptorok. Azt is vizsgáltuk neutrofil raj a nyirokcsomókban egerek egy bakteriális fertőzés.

Együtt munkatársai az theernment, a tudósok megállapították, hogy a neutrofilek használjon lipid (zsír) nevű LTB4 kommunikálni egymással, miután az első néhány sejt felfedezni a seb vagy fertőzés. Ez a lipid segít irányítani a sejtek a szövetek és rajzanak a sérülés helyére. Integrinek-molekulák, amelyek szabályozzák, hogy a sejtek tapadnak egymáshoz és környezetükhöz-munka LTB4 és más vegyi anyagok elősegítik közötti interakciók a neutrofil és tömítés sebek.

Referencia

A csapat eredményei részletes leírást ad arról, hogyan neutrofil kommunikálnak egymással mozoghat szövetek és alkot szoros klaszterek sérült vagy fertőzött területeken. Unraveling ezek az események segít a tudósok jobban megértsük, hogyan gyulladásos reakciók létrejönnek.

A kutatók tervezik, hogy vizsgálja meg, hogy azok képesek manipulálni ez a hálózat a kommunikáció erősítése immunválasz vagy idült gyulladás.

Lämmermann T, Afonso PV, Angermann BR, Wang JM, Kastenmüller W, Parent CA, Germain RN. Neutrofil raj igényelnek LTB4 és integrinek helyeken sejthalál in vivo. Nature DOI: 10.1038 / nature12175 (2013)

Laboratórium Systems Biology