tetraciklin szemészeti

Lehet használni ezt a Medicine

Tetraciklinek családjába tartoznak nevezett gyógyszerek antibiotikumok. Tetraciklin szemészeti készítményeket fertőzések kezelésére használják a szem. Azt is fel lehet használni együtt más gyógyszerekkel, melyeket szájon a fertőzések, a szem.

Tetraciklinek állnak csak az orvos receptet.

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata szemészeti tetraciklinek gyermekekben használható más korcsoportokban, várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint azok a felnőttek.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával tetraciklin az idősek használatát más korcsoportokban.

A tetraciklin szemészeti készítmények esetében nem igazolták, hogy születési rendellenességet okoz, vagy egyéb problémák emberben.

A tetraciklin szemészeti készítmények nem számoltak be, hogy problémát okoz a szoptatós babák.

A gyógyszer alkalmazása előtt

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Azoknál a betegeknél, a szemkenőcs formájában tetraciklinek

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek nem múlnak. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Az alkalmazás után, ez a gyógyszer általában nem okoz a látását elhomályosítja egy pár percig.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ott nem olyan gyakori vagy fontos jelentett mellékhatások a gyógyszer. Azonban, ha szokatlan hatást észlel, forduljon orvosához.

Megfelelő a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban

Óvintézkedések a gyógyszer használata alatt