tetraciklin nyálkahártya, orális

Terápiás Osztály: Antibakteriális

Használja a tetraciklin

Kémiai Osztály: A tetraciklin (osztály)

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Tetraciklin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a tetraciklin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok a tetraciklin volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata tetraciklin gyermekek használatára más korcsoportokban.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata tetraciklin idősek használatát más korcsoportokban.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használata előtt tetraciklin

Amikor tetraciklin Gyökérhártya vannak érvényben a szájban, próbálja elkerülni az olyan intézkedéseket, amelyek kopogás a rostok laza. Például

Az adag tetraciklin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú tetraciklin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Az összeg a tetraciklin Gyökérhártya hogy kerül a fogíny fogja meghatározni a fogorvos. A fogak száma, hogy kezelésre van szüksége, és a mélység a zsebek az íny fogja meghatározni a rost mennyisége, amelyet támogat.

Kérdezze meg a fogorvos azonnal, ha a szálak meglazulnak vagy eshet ki, mielőtt a következő fogászati ​​látogatást.

Kérdezze meg a fogorvos azonnal, ha fájdalom, duzzanat vagy egyéb probléma a kezelt területen.

Nagyon fontos, hogy a fogorvos ellenőrizze a haladást, és távolítsa el a tetraciklin Gyökérhártya tíz nap után. Ne hagyjon ki egyetlen fogorvosi kezelések.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Akne doxiciklin, klindamicin lokális, eritromicin helyi, tetraciklin helyileg, minociklin

Helyes használata tetraciklin

Bakteriális fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

Húgyhólyag fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, cefalexin Levaquin, levofloxacin

Lyme-kór, neurológiai amoxicillin, doxiciklin, ceftriaxon, Rocephin, tetraciklin, Amoxil

Óvintézkedések használat közben tetraciklin

tetraciklin Side Effects

tetraciklin