tetracaint helyi alkalmazás

Használja a tetrakain

Terápiás Osztály: érzéstelenítő Helyi

Kémiai Osztály: amino-észter

Tetrakain csoportjába tartozik a gyógyszerek úgynevezett lokális helyi érzéstelenítők. Ez elsorvasztja az idegvégződéseket a bőr. tetrakain nem okoz eszméletvesztést általános érzéstelenítők tenni, ha használják a műtét.

tetracaint csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert tetrakain, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a tetrakain vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását tetrakain a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt tetracaint

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását tetrakain geriátriai betegekben.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák használatát érintő tetrakain. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad tetracaint. tetracaint történő használatra a bőr csak.

Legyen óvatos, hogy nem kap semmilyen tetrakain az orrban, szájban, és különösen a szemét, mert ez okozhat súlyos szem irritációt. Ha bármelyik gyógyszert nem kap a ezeken a területeken, különösen a szem, mossa le vízzel, és kérdezze meg orvosát azonnal.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy szorosan bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatásokat, amelyek által okozott tetracaint.

Hagyja abba a tetrakain és kérdezze meg orvosát azonnal, ha van egy bőrkiütés, égő, csípő érzés, duzzanat, vagy irritálja a bőrt.

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek a kezelt testfelületen.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata tetracaint

Herpesz aciklovir, Valtrex, valaciklovir, Famvir, famciklovir

Allergiás urticaria hidroxizin, Vistaril, Atarax, tetracaint helyileg, karbinoxamin, triprolidin

Urticaria prometazin, Zyrtec, loratadin, Benadryl, cetirizin, Claritin

Helyi érzéstelenítés lidokain szemészeti, Lidoderm, kokain helyi bupivakain

Óvintézkedések használat közben tetracaint

tetracaint Side Effects

tetracaint lokális