tetoválás problémák – téma áttekintése

Tetoválás és tartós smink által használt legtöbb kultúrában évszázadokon és nemrég lett nagyon népszerű a férfiak és nők egyaránt. A legtöbb ember, akik egy tetoválás nem alakul ki semmilyen problémát. Otthoni kezelés segíthet sebesség gyógyulás és a problémákat.

Problémák a tetoválások közé

Ügyeljen arra, hogy minden szempontot figyelembe szerzés egy tetoválás. A tetoválás figyelembe kell venni az állandó. Tetoválás eltávolítása nehéz, és okozhat hegesedés. Lehet, hogy nem lehet teljesen eltávolítani a tetoválást, és visszaállítja a normál bőr színét és textúráját. Ha még nem döntött arról, tetoválás, lásd a megelőzés részben található információkat tetoválás.

Ideiglenes tetoválás, mint a henna tetoválás (mehndi) is okozhat problémákat. Bár a legtöbb összetevők ideiglenes tetoválások biztonságban vannak a bőrre, nem számoltak az allergiás bőrreakciók (kontakt dermatitisz), hogy a hozzávalókat néhány tetoválás. Henna tetoválás nem engedélyezett használatának az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA). Henna egy növényi alapú festék és használata csak a hajfesték.

A fogyasztók és az egészségügyi szakemberek számára ajánlott a mellékhatások a tetoválás és tartós smink, valamint reakciók ideiglenes tetoválás.

Ellenőrizni fogja a tüneteit, hogy eldöntse, és mikor kell orvoshoz.

Fertőzés a tetoválás helyén; Kisebb bőrreakciókat (kontakt dermatitisz) vagy súlyos allergiás reakciókat, amelyeket a tetoválás módszer vagy festékkel; Hegesedés, amely magában emelt hegszövet (keloidok); Fertőző betegségek, mint például a hepatitis B, a hepatitis C vagy HIV (humán immunhiány vírus), ha piszkos módszer vagy berendezéseket használnak.