tetanusz toxoid (intramuscularisan, az injekció beadásának módja) leírása és márkanevek

Tetanusz toxoid megelőzésére használják Tetanusz (más néven merevgörcs). A tetanusz egy súlyos betegség, ami miatt görcsök (görcsrohamok) és súlyos izomgörcsök, amely elég erős ahhoz, hogy okozhat a csonttörés a gerinc. Tetanusz okoz halált 30-40 százaléka az esetek.

Elleni immunizálás tetanusz ajánlott minden csecsemő 6-8 hetes, vagy annál idősebb, mind a gyermekek, és a felnőttek. Elleni immunizálás tetanus áll először egy sor 3 vagy 4 injekciót, attól függően, hogy milyen típusú tetanusztoxoid kap. Ezen kívül nagyon fontos, hogy kapsz egy emlékeztető oltást minden 10 év az életed. Továbbá, ha kap egy sebet, ami tisztátalan, vagy nehezen tisztítható, akkor szükség lehet egy vészhelyzeti emlékeztető injekciót, ha már több mint 5 éve az utolsó emlékeztető. Az elmúlt években két-harmada tetanusz esetben már személy 50 éves és idősebb. A tetanusz fertőzés a múltban nem teszi immunissá a tetanusz a jövőben.

Kanadai Márkanév

Ez a vakcina beadható csak vagy felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Annak eldöntésében, hogy megkapja ezt a vakcinát, a kockázatok a vakcinát kapó mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A tetanusz toxoid, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Solution; felfüggesztése

Alkalmazása nem javasolt csecsemők legfeljebb 6 hetes korban. A csecsemők és gyermekek 6 hetes, vagy annál idősebb, tetanusz toxoid várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy probléma, mint ez a felnőtteknél.

Ez a vakcina várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél. Azonban a vakcina lehet kevésbé hatékony, idős emberek, mint a felnőtteknél.

Allergia

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Pediatric

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

geriátriai

Terhesség

Szoptatás

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

gyógyszer kölcsönhatások

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

egyéb kölcsönhatások

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Egyéb egészségügyi problémák

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Adagoló