testvér rivalizálás és más testvér-testvér problémák

Ő lesz a moziba a barátaival! Hogy lehet, hogy nem tudok menni?

Bárcsak egyke!

A szülők hallotta az egészet, ha több gyerek lakik alatt tető. Bár testvérek lehetnek a legközelebbi barátok, ez ritka, hogy megtalálja a gyermek, aki kijön tökéletesen minden ő testvérei.

Kedves testvérek harc – ez csak természetes apály és a családi élet. Különböző személyiségek és korosztály játszhat szerepet, hanem testvérek is gyakran látni magukat a riválisok, versengő egyenlő részt a korlátozott családi erőforrások (mint például a fürdőszoba, telefon, vagy az utolsó szelet tortát) és a szülői figyelem.

Testvér rivalizálás normális része a felnövő, de lehet vezetni a szülők őrült. A legfontosabb, hogy minimalizálja a viták otthon? Tudom, hogy mikor hagyja el a gyerekek dolgoznak ki a problémák maguk és mikor kell közbelépni, és játszani a játékvezető.

A gyerekek nem mindig a legésszerűbb az emberek – különösen a fiatalabb gyermekek. Néha a legkisebb probléma viszont egy nagy csata, majd szűrjük egy testvéri kapcsolat a töréspontot.

Figyelem. A gyerekek mindig verseng a szülők figyelmét. A forgalmasabb a szülők, annál nagyobb igény a figyelmüket, és a kevésbé tudnak összpontosítani minden gyermeknek. Ha van egy új baba, akkor nehéz a többi gyerek, hogy elfogadja elveszíti saját pozícióját, mint a figyelem középpontjába. Előfordul, hogy a szülők figyelem középpontjában a gyermek, aki beteg vagy különleges igényei vannak (például azért, mert a tanulás fogyatékosság). A gyerekek járnak, és viselkednek, hogy a figyelmet akarnak, ha úgy érzik, mintha ők figyelmen kívül hagyják.

Megosztása. A legtöbb háztartás nem rendelkezik korlátlan forrásokat. Ez azt jelenti, minden testvér lesz megosztani legalább néhány javaikat. Feladni egy játék, vagy más kedvenc birtokában egy testvér is különösen nehéz a kisgyermekek.

Egyedi személyiségek. A legidősebb gyerek lehet makacs, míg a legfiatalabb csendesebb és befelé forduló. Különbségek a temperamentum vezethet összecsapások. Életkor és nemi különbségeket is vezethet testvér harc.

Méltányossági kérdéseket. A gyerekek olyanok, mint a kis ügyvéd, mindig igényes méltányosság és az egyenlőség és küzd, amit ők úgy vannak azok a született jogait. A fiatalabb testvér talán azt kifogásolják, hogy a nővére lesz menni egy koncertre, és ő otthon maradni, míg az idősebb testvér whines, hogy ő már baba-ül kishúga helyett inkább a barátaival. Érzések a tisztességtelen bánásmód és testvér féltékenység vezethet harag.

Segítség a gyermek Eczem; Hogy van ADHD befolyásoló Your Life; Segítség Tummy bajok Kids

A tények: Kids ‘Oral Healt; Gyermek Vision Screenin; 9 meglepő ok, hogy minél több alvás