testolactone

Terápiás Osztály: daganatellenes szer

Használja a testolactone

Farmakológiai Osztály: Androgén

Tesztolaktont csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert tesztolaktont, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a testolactone vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata testolactone az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt testolactone

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát testolactone. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használja tesztolaktont csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon több vagy kevesebb is, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. A pontos összeg a gyógyszert, amire szükség van gondosan kidolgozott. A túl sok növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét, miközben túl kevés nem javítja az állapotát.

Tesztolaktont néha hányingert és hányást okoz. Azonban előfordulhat, hogy meg kell tenni néhány hét vagy hónap, hogy hatékony legyen. Még ha kezdi úgy érezni, beteg, ne hagyja abba a testolactone ellenőrzése nélkül orvosával. Kérdezze meg az egészségügyi szakember a módját, hogy csökkentse ezeket a hatásokat.

Ha hányni röviddel azután, hogy egy adag testolactone, kérdezze meg orvosát. Azt fogják mondani, hogy tesznek-e az adagolást, vagy várni, amíg a következő adagot.

Az adagot a tesztolakton különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú testolactone. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag testolactone, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a testolactone megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata testolactone

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 3. melléklet Mérsékelt abúzuspotenciállal

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Mellrák, palliatív ösztradiol, tamoxifen, Premarin, tesztoszteron, Estrace, Megace megesztrol, fluorouracil, Zoladex, Depo-tesztoszteron, Nolvadex, konjugált ösztrogéneket, goserelin, Menest, metilteszto, Delatestryl, Enjuvia, Megace ES, Testopel, Halotestin, Adrucil

 vagy csatlakozz a testolactone támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben testolactone

testolactone Side Effects

testolactone