tesamorelin (subcutan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ön is kell tanítani, hogyan kell adni a gyógyszert otthon. Ez a gyógyszer egy lövés a bőre alá, rendszerint a has vagy a gyomorban. Ne adja be az injekciót egy zúzódás, hegszövet, vagy a köldök.

Tesamorelin injekció jön egy beteg utasításokat. Olvassa el az utasításokat, és győződjön meg

Ha bármilyen kérdése van vagy erre, kérdezze meg orvosát.

Akkor jelenik meg a szervezetben a területeken, ahol ez a lövés adható. Használjon másik test területen minden időben adsz magadnak egy esélyt. Nyomon követni, ahol adsz minden lövés, hogy biztosan forgatni testrészek. Ez segít megelőzni a bőr problémák az injekciót.

Használjon új tűt és fecskendőt minden alkalommal adja be a gyógyszert.

Lehet, hogy nem használja fel a gyógyszert az egyes injekciós üveg (üveg konténer). Használja minden ampulla csak egy alkalommal. Ne mentse nyitott fiolában. Ha a gyógyszert az injekciós megváltoztatta a színét, vagy ha úgy látja, részecskéket, ne használja azt.

Tárolás

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszeres doboz Egrifta ™ fiolákat a hűtőben. Védje a gyógyszert a közvetlen fényt. Nem fagyasztható. Meg kell tárolni a doboz steril injekciós víz, fecskendők és tűk, szobahőmérsékleten.

Használja az összekevert oldat azonnal, és dobja fel nem használt oldatot vagy keveréket.

Dobja használt tűket és fecskendőket kemény, zárt tartályban, hogy a tű nem tudja piszkálni keresztül. Tartsuk ezt a tartályt távol gyermekek és háziállatok.