technivie

Mi Technivie?

Technivie kezelésére használják 4-es genotípus a krónikus hepatitis C-felnőtteknél nélkül cirrhosis.

Technivie néha együtt adják másik kábítószer hívott ribavirin.

Ne használjon Technivie együtt ribavirin ha terhes, vagy ha Ön férfi és a szexuális partnere terhes.

Fontos információ

Mielőtt elkezdi szedni Technivie, akkor hagyja abba a bizonyos fogamzásgátló tabletták és hormonpótló gyógyszert. Kérdezze meg kezelőorvosát, nem-hormonális fogamzásgátló a terhesség megelőzésére.

Nem szabad használni Technivie ha allergiás ombitasvir, paritaprevir, vagy a ritonavir, vagy ha

mérsékelt vagy súlyos májbetegségben szenved; vagy

ha valaha volt súlyos bőrkiütés után ritonavir (Norvir).

A gyógyszer szedése előtt

Ha az előírtnál Technivie ribavirinnel: Lehetnek más okok miatt ne szedje ezt a kombinációs kezelés. Tájékoztassa orvosát az összes egészségügyi problémájáról.

Néhány gyógyszer kölcsönhatásba léphet Technivie és nem alkalmazható egyidejűleg. Orvosa változtatni a kezelési tervet, ha használja az alábbi gyógyszerek

alfuzozin

kolchicin

efavirenz

pimozid

rifampicin

sildenafil (Revatio), amikor magától a pulmonális artériás hipertónia (PAH)

Orbáncfű

orális midazolám (Versed), vagy triazolammal

fogamzásgátló tabletták vagy foltok – Lo Loestrin FE, Norinyl, Ortho Tri-Cyclen Lo, Ortho Evra és mások

hormonpótló terápiában, mint például Fem HRT

hüvelygyűrű, például NuvaRing

koleszterinszint-csökkentő gyógyszert – gemfibrozil, lovasztatin, szimvasztatin (Zocor, Vytorin, Simcor)

anyarozs orvostudomány – dihidroergotamin, ergotamin, ergonovin, metilergonovin; vagy

lefoglalás gyógyszert – karbamazepin, fenitoin, fenobarbitál.

Mielőtt elkezdi szedni Technivie, akkor abba kell hagynia a gyógyszer, amely etinilösztradiol. Ez magában foglalja az egyes fogamzásgátló tabletták és hormonpótló gyógyszert. Kérdezze meg kezelőorvosát, nem-hormonális fogamzásgátló (óvszer, spermicid membrán) a terhesség megakadályozására szedése Technivie és 2 hét után a kezelés végén.

Annak érdekében, hogy Technivie biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

májproblémák eltérő hepatitis C

Hogyan kell Technivie?

HIV (humán immunhiány vírus); vagy

Ha kapsz egy májátültetés.

Technivie várhatóan nem károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez.

Azonban, ha szedi a ribavirin, akkor lehet, hogy van egy negatív terhességi teszt előtt a kezelést elkezdi. A ribavirin ismert születési rendellenességeket okozhat, vagy a halál egy magzatot.

Amíg szedi Technivie ribavirin: A fogamzásgátló terhesség megelőzésére, hogy Ön egy férfi vagy egy nő. Ribavirin használat bármelyik szülő születési rendellenességeket okozhatnak. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha teherbe esik, miközben az anya vagy az apa ribavirin.

Nem ismert, hogy ombitasvir, paritaprevir vagy a ritonavir bejut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Technivie nem engedélyezett használatát bárki fiatalabb, mint 18 éves.

A kezelés megkezdése előtt a Technivie orvosa végzi el a vizsgálatokat, hogy biztosan nincs feltételeket, amelyek megakadályozzák, hogy biztonságosan használja ezt a gyógyszert.

Technivie általában vett 12 héten keresztül. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne szedje Technivie nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

A havi Technivie dobozban elég tablettát az Ön számára, hogy ezt a gyógyszert 4 héten (28 egymást követő napon). Mind a 4 heti kartonok tartalmaz 7 napi dózist csomagolásban.

2 tabletta egy időben minden reggel, étkezés közben.

Lesz, gyakori vérvizsgálatot, hogy ellenőrizze a májfunkciós használata közben Technivie.

A hepatitis C gyakran kezelik kombinációja gyógyszerek. Használja minden gyógyszer utasítása szerint az orvos. Olvassa el az összes beteg adatait, gyógyszeres útmutatók, és tájékoztatót ellátta. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Technivie adagolási információt

Ne hagyja abba az Ön hepatitisz C gyógyszereket anélkül, hogy orvosa tanácsát. Ne változtassa meg az adagokban vagy gyógyszeres menetrend nélkül Orvosa. Minden ember krónikus hepatitis C alatt kell maradnia, az ellátás egy orvos.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Tárolja a Technivie szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő. Ne vegye ki a tablettákat napi csomagot, amíg készen áll, hogy vegye be a gyógyszert.

Szokásos felnőtt dózis krónikus hepatitis C

Mi történik, ha túladagolás?

2 tabletta naponta egyszer szájon át (reggel); Ajánlott adagolási és a kezelés időtartamával; -Genotype 4, anélkül, cirrhosis: Ombitasvir / paritaprevir / ritonavir és ribavirin 12 héten keresztül; Hozzászólások; -A Gyártó termékinformációkat kell figyelembe venni a ribavirin adagolási javaslatokat, beleértve a dózis módosítása .; -Használata Ez a gyógyszer nélkül ribavirin lehet fontolni a terápia naív betegeknél, akik nem szedhetnek vagy tűri ribavirin .; Használata: A ribavirin kombinációjával, a betegek kezelésére genotípus 4 krónikus HCV-fertőzés nélkül cirrhosis

Vegye be a kihagyott adagot egy étkezés, amint eszébe jut. Ha több mint 12 órát késik a gyógyszer szedését hagyja ki az elfelejtett adagot és vegye be a következő adagot a szokásos időpontban, étkezéssel együtt.

Mit kell elkerülni véve Technivie?

Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Figyelembe Technivie nem akadályozza meg a tompított hepatitis C másoknak. Nem kell a védekezés nélküli szexuális vagy részvény borotvák vagy fogkefével. Beszélje meg orvosával, hogy biztonságos módon, hogy megakadályozzák a HCV átvitel szex közben. Megosztása gyógyszer vagy gyógyszer tűk sohasem biztonságos, még egy egészséges ember.

Sürgősségi orvosi segítség, ha a jelek az allergiás reakció Technivie: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

májproblémák – felső hasi fájdalom vagy duzzanat, zavartság, étvágytalanság, sötét vizelet, agyag színű széklet, sárgaság (a bőr vagy a szemek).

Gyakori Technivie mellékhatás lehet

hányinger

alvászavar (inszomnia); vagy

gyengeség vagy fáradtság.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Amikor elkezdi vagy abbahagyja Technivie, orvosa, hogy módosítani kell a dózist bármely más gyógyszer szedése rendszeresen.

Számos gyógyszer kölcsönhatásba léphet ombitasvir, paritaprevir vagy ritonavir. Nem minden lehetséges kölcsönhatást listáját. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert, és minden elkezdi vagy abbahagyja a kezelés alatt Technivie, különösen

szív, vagy a vérnyomás gyógyszert

kezelésére szolgáló gyógyszer HIV vagy AIDS

gombaellenes gyógyszer – ketokonazol, vorikonazol

asztma vagy allergia gyógyszer – beleértve Flonase, Veramyst, Flovent, Advair, Arnuity Ellipta, Serevent Diskus és mások; vagy

orvoslás, hogy megakadályozzák az átültetett szerv kilökődésének – ciklosporin, takrolimusz.

Számos gyógyszer kölcsönhatásba léphet ombitasvir, paritaprevir vagy ritonavir, és néhány gyógyszer nem használható együtt. Ez magában foglalja a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Nem minden lehetséges kölcsönhatást szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen gyógyszert használ, illetve azokat elkezdi vagy abbahagyja a kezelés alatt Technivie. Adj egy listát az összes gyógyszer minden olyan egészségügyi szolgáltató, aki kezeli, akkor.

1.03.2016-01-11, 06:44:17

Technivie mellékhatások

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Technivie?

Technivie (ombitasvir / paritaprevir / ritonavir)

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Hepatitis C Harvoni, ribavirin, Sovaldi, sofosbuvir, Zepatier, Daklinza, Pegasys daclatasvir, ledipasvir / sofosbuvir, Viekira Pak, simeprevir, interferon alfa-2b, PegIntronban Ribasphere peginterferon alfa-2a, Olysio Rebetol, Copegus, intron, boceprevir, Incivek, Roferon-A, Infergen