technetium tc 99m disofenin (intravénásan) leírása és márkanevek

Technécium Tc 99m disofenin injekció radiogyógyszer. Radiofarmakon radioaktív anyagok, amelyek felhasználhatók, hogy megtalálja és egyes betegségek gyógyítására vagy, hogy tanulmányozzák a funkció a test szerveit.

Technécium Tc 99m disofenin injekciót használnak, hogy kezelőorvosa képét látja a máj, az epehólyag és epevezeték, hogy milyen jól dolgoznak.

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos speciális képzésben a nukleáris medicinában.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy diagnosztikai teszt minden kockázatot a vizsgálatot meg kell mérni a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Emellett más dolgok is befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Ehhez a vizsgálathoz, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását technécium Tc 99m disofenin injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Készlet

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását technécium Tc 99m disofenin injekció nem végeztek az idős populációban, geriátriai-specifikus problémák várhatóan nem korlátozza a hasznosságát technécium Tc 99m disofenin injekció az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese-, máj-, vagy szívproblémák, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél a technécium Tc 99m disofenin injekciót.

Allergia

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben ezt a gyógyszert.

Pediatric

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

geriátriai

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Az orvos vagy más egészségügyi szakember fogja Önnek ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül helyezik a vénába.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

A legjobb, ha ezt a gyógyszert étel nélkül, legalább 4 óra előtt, vagy étkezés után.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, szorosan közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

egyéb kölcsönhatások

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciókat. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, az arc, a nyelv és a torok, légzési nehézség vagy mellkasi fájdalom után kapsz az injekciót.

Ön lesz kitéve a sugárzásnak, ha ezt a gyógyszert. Beszéljen orvosával, ha aggályai vannak ezzel.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.