tarocort

Használja a Tarocort

Terápiás Osztály: A kortikoszteroidok, Intermediate

Farmakológiai Osztály: Hydrocortisone

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását hidrokortizon-valerát helyileg a gyermekek között. Azonban, mivel a gyógyszer a toxicitás, azt óvatosan kell alkalmazni. A gyermekek és tizenévesek, akik kell használni ezt a gyógyszert gyakran kell ellenőrizni az orvos, mivel a hidrokortizon-valerát helyileg is felszívódhat a bőrön keresztül és befolyásolhatja a növekedést, illetve ne okozzon nem kívánt hatásokat. Biztonságossága és hatásossága nem bizonyított.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát hidrokortizon-valerát helyileg az idősek.

Használata előtt Tarocort

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a hidrokortizon-valerát. Lehet, hogy nem kifejezetten a Tarocort. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használja semmilyen más feltétel ellenőrzése nélkül orvosával. Ez a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat, ha túl sokat használják, mert több is szívódik fel a szervezetbe a bőrön keresztül.

Mosson kezet szappannal és vízzel használata előtt és után ezt a gyógyszert.

Legyen nagyon óvatos, nehogy a gyógyszer a szemébe. Mosson kezet, miután az ujjával, hogy alkalmazza a gyógyszert. Ha véletlenül ezt a gyógyszert a szemébe kerül, öblítse ki vízzel.

Vigyen fel egy vékony réteg a gyógyszert, hogy az érintett területen a bőr. Dörzsölje be óvatosan.

Hacsak másképpen nem az orvos utasítása szerint, nem kell alkalmazni ezt a gyógyszert, a nyílt sebek, égési sérülések, vagy törött vagy gyulladt bőrt.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni a problémákat, hogy az orvos kezelni. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más problémák, különösen, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés jelen lehet. Ez a gyógyszer nem adható kezelésére használt bizonyos fajta bőrfertőzések vagy súlyos problémák, mint például a súlyos égési sérüléseket.

Ne kötést vagy más módon csomagolja be a kezelt bőrfelületet, csak ha erre az orvos által.

Amennyiben kezelőorvosa korábban már rendelt záró kötés (légmentes burkolat, mint a konyhai műanyag csomagolást, vagy egy speciális tapasz) kell alkalmazni át ezt a gyógyszert, és győződjön meg róla, hogy kell alkalmazni. Mivel elzáró kötszerek megnövelheti a gyógyszer felszívódik a bőrön keresztül, és a mellékhatások lehetősége, használja őket csak az utasítások szerint. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Ne használja ezt a gyógyszert, az arcon, ágyék vagy hónalj, csak ha erre az orvos által.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Helyes használata hidrokortizon-valerát

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizni az Ön vagy gyermeke fejlődése rendszeres látogatók bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Ha a tünetek nem javulnak 2 héten belül, vagy ha ez lesz rosszabb, kérdezze meg orvosát.

A készítmény alkalmazását követően, hogy a bőr a gyermek, nézni a gyermek alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő nem kap a gyógyszer a szemébe vagy a szájába. Ez a gyógyszer is okozhat súlyos mellékhatásokat, különösen a gyermekek, ha ez lesz a szájába, és lenyelte.

Ha túl sok a gyógyászat vagy használja hosszú ideig növelheti a kockázatát, hogy a mellékvese problémákat. A kockázat nagyobb, a gyermekek és a betegek számára, akik nagy mennyiségben hosszú ideig. Beszéljen orvosával, ha Ön vagy gyermeke több ilyen tüneteket használata közben ezt a gyógyszert: homályos látás, szédülés vagy ájulás, gyors, szabálytalan vagy szívdobogásérzés, fokozott szomjúság vagy a vizelés, ingerlékenység, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség .

Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke bőrkiütés, égő, csípő érzés, duzzanat, vagy irritáció a bőrön.

Kerülje a testhezálló pelenkák vagy műanyag nadrágot egy gyerek, ha ezt a gyógyszert használják a gyermek pelenka területen. Műanyag nadrágot és testhezálló pelenkák fokozhatja a felszívódása a gyógyszert a bőrön keresztül és a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Óvintézkedések használat közben Tarocort

Ne használjon kozmetikai vagy egyéb bőrápoló termékek a kezelt testfelületen.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Tarocort Side Effects

hidrokortizon helyi

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Aranyér lidokain helyi, hidrokortizon helyi, fenilefrin helyileg, Proctozone HC, Anusol-HC

Anal Viszketés lidokain helyi, hidrokortizon helyi, fenilefrin helyileg, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC

Bőrgyulladás flutikazon topikális, triamcinolon, hidrokortizon topikális, prednizolon, doxepin topikális

Atópiás dermatitis prednizon, flutikazon topikális, triamcinolon topikális, dexametazon, metilprednizolon, hidrokortizon topikális