tallium-klorid tl 201 (intravénásan) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szorosan közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Ön is kap egy gyógyszert, hogy a szíved gyorsabban ver. Ezt nevezik a farmakológiai terheléses vizsgálat. Ez együtt használható sík szcintigráfia vagy SPECT megmutatni, milyen jól el szívizom akkor működik, ha stresszes állapotban van. Beszéljen orvosával, ha bármilyen kérdése van a tesztet.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Kérdezze meg orvosát vagy a nővért rögtön, ha van hideg, nyirkos bőr, zavartságot, szédülést, émelygést, bőrkiütés, viszketés, verejtékezés, arcduzzanat, a nyelv és a torok, légzési nehézség, melegség, bőrpír az arcodon , nyak, kar, vagy a mellkas felső, vagy mellkasi fájdalom, miután megkapta a gyógyszert.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha enyhe, égő fájdalom, melegség, illetve hideg vagy bőrpír az injekció helyén.

Miközben ezt a gyógyszert, akkor ki lesznek téve a sugárzásnak. Ha bármilyen kérdése van ezzel, beszéljen orvosával.

Az injekciós üveg dugóval száraz természetes gumit (egy latex-származékot), amely allergiás reakciókat okozhat az emberek, akik érzékenyek a latex. Mondja el orvosának, ha van egy latex allergia, mielőtt ezt a gyógyszert.