taliglucerase alfa

Taliglucerase egy ember alkotta formájában egy enzim, amely természetes körülmények között előfordul a szervezetben. Arra használják, mint egy enzim pótlása emberek I. típusú Gaucher-kór.

A Gaucher-kór egy genetikai állapot, amelyben a szervezet nem rendelkezik a szükséges enzim bontja le egyes zsíros anyagok (lipidek). Lipidek halmozódnak fel a szervezetben, ami tünetek, mint egyszerű véraláfutás vagy vérzés, gyengeség, vérszegénység, a csont- és ízületi fájdalom, megnagyobbodott máj vagy lép, vagy legyengült csontok, amelyek könnyen eltörik.

Taliglucerase javíthatja a feltétele a máj, a lép, a csontok és a vér sejtek emberek I. típusú Gaucher-kór. Azonban taliglucerase nem gyógyítja meg ezt a feltételt.

Taliglucerase is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Néhány ember kap egy taliglucerase alfa injekció volt a reakció, ha a gyógyszer beadásának, illetve legfeljebb 3 órával később. Mondd el a gondozók rögtön, ha van egy hirtelen fejfájás, szédülés, melegség, bizsergés, mellkasi fájdalom, nehézlégzés, hányinger, vagy egy vörös bőrkiütés.

Nem szabad használni taliglucerase alfa ha allergiás rá.

FDA terhesség kategóriában B. Taliglucerase alfa várhatóan nem károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez a kezelés során.

Nem ismert, hogy a taliglucerase alfa bejut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Ne használja ezt a gyógyszert anélkül, hogy orvosával, ha szoptat egy kisbabát.

Taliglucerase alfa fecskendeznek a vénába keresztül IV. Egy egészségügyi szolgáltató megadja az injekciót.

Előfordulhat, hogy a más gyógyszerek bizonyos mellékhatások megelőzése érdekében a taliglucerase alfa.

Taliglucerase alfa általában minden második héten. Kövesse az orvos utasításait adagolási nagyon óvatosan.

Orvosa esetenként változhat a dózis, győződjön meg róla, hogy a legjobb eredményt.

Hívjon orvost utasításokat, ha kihagy egy találkozót a taliglucerase alfa injekciót.

Seek sürgősségi orvosi, vagy hívja a Poison Help vonalat 1-800-222-1222.

Kövesse az orvos utasításait korlátozásokat az élelmiszer, ital, vagy a tevékenység.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció: csalánkiütés; nehéz légzés; kék ajkak vagy körmök; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Néhány ember kap egy taliglucerase alfa injekció volt a reakció, ha a gyógyszer beadásának, illetve legfeljebb 3 órával később. Mondd el a gondozók rögtön, ha van

szédülés, szorongás, gyengeség, fáradtságérzés

hirtelen fejfájás, vagy kábultság érzés (mintha múljék el)

kipirulás (melegség, vörösség, vagy tingly érzés)

gyors vagy egyenetlen szívverés, mellkasi fájdalom vagy szorító érzés, zihálás

hányinger, hányás; vagy

vörös bőrkiütés.

Gyakori mellékhatás lehet

fejfájás

bőrkiütés, viszketés, melegség vagy tingly érzés

szédülés vagy fáradtság érzése

hányinger, hasi fájdalom, hányás; vagy

ízületi fájdalom, hátfájás, a karok vagy a lábak.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088.

Szokásos adagja felnőtteknek Gaucher-kór

Terápia-naiv betegek: 60 egység / kg intravénás infúzió (beadott 60 és 120 perc között), kéthetente; Váltó betegeknek imiglucerázra; -Patients Jelenleg kezelt imiglucerázra az 1-es típusú Gaucher-kór lehet kapcsolni, hogy ez a gyógyszer .; -Patients Korábban kapott egy stabil dózisú imiglucerázra kell kezdeni ezt a gyógyszert, ugyanebben a dózis, amikor váltani imiglucerázra a taliglucerase alfa .; -Dose Kiigazítások tehetők alapján elérése és fenntartása az egyes betegek terápiás célok .; -A Klinikai vizsgálatban értékelték közötti dózisok 9,5-60 egység / kg IV kéthetente .; Használata: A hosszú távú enzimpótló terápia (ERT) betegek kezelése igazolt diagnózis 1-es típusú Gaucher-kór

Szokásos Pediatric dózis Gaucher-kór

4 éves vagy idősebb; Terápia-naiv betegek: 60 egység / kg intravénás infúzió (beadott 60 és 120 perc között), kéthetente; Váltó betegeknek imiglucerázra; -Patients Jelenleg kezelt imiglucerázra az 1-es típusú Gaucher-kór lehet kapcsolni, hogy ez a gyógyszer .; -Patients Korábban kapott egy stabil dózisú imiglucerázra kell kezdeni ezt a gyógyszert, ugyanebben a dózis, amikor váltani imiglucerázra a taliglucerase alfa .; -Dose Kiigazítások tehetők alapján elérése és fenntartása az egyes betegek terápiás célok .; -A Klinikai vizsgálatban értékelték közötti dózisok 9,5-60 egység / kg IV kéthetente .; Használata: A hosszú távú enzim ERT betegnél igazolt diagnózis 1-es típusú Gaucher-kór

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek taliglucerase alfa, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

 Cerner multum, Inc. Verzió: 2.01. Felülvizsgálat dátuma: 2014/09/20, 05:03:14.