Tahitian Noni folyadék

TAHITIAN NONI Juice egy örökség, törzskönyvvel, amely megkülönbözteti minden más termék a piacon. Ez a törzskönyv nyúlik vissza 2000 évvel az emberek, akik használják a noni gyümölcsöt annak előnyeit. A számtalan előnye ennek az egyedülálló gyümölcs csak akkor élvezhető, ha a gyümölcs tárul fel a legtisztább formában. A tulajdonosi összetétel megragadja ezt pontosan. Ez nem csoda, hogy a TAHITIAN NONI Juice érinti a milliók életét világszerte. Megtalálja 2000 éves jóság minden üveg TAHITIAN NONI Juice! Mindig keressük a TAHITIAN NONI Juice lábnyom: Az egyetlen bizonyosság a minősége, tisztasága, és a hitelesség.

Hozzávalók: A feloldott Morinda citrifolia gyümölcslé tiszta lé, püré Francia Polinézia, természetes szőlőlé koncentrátum, természetes áfonya sűrítmény, és természetes aromák. Nem készült szárított vagy porított Morinda citrifolia.

1 FL. OZ./30 ml naponta. Lehetőleg étkezés előtt

Jól fel kell rázni használat előtt, és hűtőszekrényben nyitás után

Ne használja, ha pecsét körül sapka van törve

Csomagolt Tahitian Noni International leányvállalata, a Morinda Provo, UT 84604. USA.

Mugglestone C, Davies S, et al., Egy központ, kettős-vak, három adagolási szinten, párhuzamos csoportos, és placebo kontrollos biztonságossági vizsgálatban a TAHITIAN NONI Juice egészséges egyénekben. BIBRA International Ltd, Klinikai Tanszék. Woodmansterne Road, Carshalton Egyesült Királyságban. 2003

TAHITIAN NONI Juice (TNJ) folyékony táplálék-kiegészítő használták a humán klinikai vizsgálatban a hatása a különböző dózist 96.

Wang MY et al., Morinda citrifolia (noni): irodalmi áttekintés és Legújabb előrelépések Noni kutatás. Acta Pharmacol Sin. 2002 Dec; 23 (12): 1127-1141.

Morinda citrifolia L. gyümölcslé óta használják a népi jogorvoslatok polinézek több mint 2000 éve, és leírták, hogy széles körű terápiás hatások, beleértve a antibakteriális, antivirális, antifungális, tumorellenes, féreghajtó, fájdalomcsillapító, vérnyomáscsökkentő, gyulladásgátló, és az immunrendszer erősítése hatások.

Furusawa E, Hirazumi A Story SP, Jensen CJ tumorellenes lehetséges a poliszacharid-gazdag anyag a gyümölcslé a Morinda citrifolia (noni) Sarcoma 180 Ascites Tumor egerekben. 2003 Phytother Res. 17 (1158-1164)

A gyümölcslé a Morinda citrifolia L. (noni) Hawaii és a Brand TAHITIAN NONI Juice tartalmaz egy poliszacharid-gazdag anyag (noni-ppt) jelentős tumorellenes aktivitást Sarcoma 180 Ascites Tumor egerekben. A terápiás alkalmazás noni-ppt készített egy gyógyulási aránya 25% -45% allogén egerekben. Noni-PPT azt is kimutatta, szinergetikus vagy additív előnyöket, ha együtt egy széles spektrumú kemoterápiás gyógyszerek.

Gerson, S. Green, L. előzetes értékelése antimikrobiális aktivitása kivonatok Morinda citrifolia L. 2002 közgyűlése American Society for Microbiology.

Morinda citrifolia Kimutatták, hogy az antimikrobiális és gombaellenes tulajdonságokkal ellen A. niger, C. albicans, az E. coli, S. aureus és T. mentagrophytes.

Foglalkozó tudományos bizottság élelmiszerek Tahitian Noni Juice, Európai Bizottság. SCF / CS / NF / DOS / 18 ADD 2 Final. 11, 2002.

Sub-krónikus és akut orális toxicitási vizsgálatok TAHITIAN NONI Juice mért klinikai tünetek, az élelmiszer-fogyasztás, súlygyarapodás, a hematológiai, klinikai kémiai, szelektív szervtömegek, és szövetminták 55 szervei (szövettani). A No-Megfigyelhető káros hatást nem-szint (NOAEL) volt> 80 ml / kg, ami több, mint 8% -a az állatok testtömege. Genotoxicitási és allergizáló vizsgálatok nem hatásokat.

B. A. Mueller et al. Am J. Kidney Dis. 2000 február; 35 (2): 330-2.

Úgy tűnik, hogy a “A kálium koncentráció noni juice mintákban, és megállapította, hogy a 56,3 mmol / L, hasonló a narancslé, paradicsomlé … [és] … lehet burkolt kálium forrás veseműködésű betegeknél betegség.” Tahitian Noni Juice nem jelentős forrása a kálium. B. A. Mueller USA Today, 28 március 2000 pontosítja korábbi következtetés, amely szerint az elemzés is készült egy másik noni termék, és nem a Tahitian Noni Juice és a kálium mennyiségét a márka a noni juice elemezte tanulmányában “csak 65 milligramm kálium per 1 uncia adag, mint azt kap 2 centi egy banánt.

Tolson CB, mellény RG, West BJ. Mennyiségi ICP ásványi elemzése TAHITIAN NONI Juice. Tahitian Noni International Research Center. American Fork, Utah. USA 84003. Belső adatok.

Káliumtartalma TAHITIAN NONI Juice 40 mg per 1 uncia kiszolgáló. Összehasonlítva a szőlőlé * 42 mg per 1 uncia adag, banán * 102 mg-ot, 1 unciás adag joghurt * 66 mg per 1 uncia.

Carr ME, Koltz J. Bergeron M. Coumadin ellenállás és a vitamin kiegészítés “Noni”. 2004 Am J Hematology 77: 103-104.

Carr és munkatársai arról számoltak egy esetben egy 41 éves nő kialakítása coumadin ellenállás elfogyasztása után “Noni Juice 4 Everything” márka, hogy “… a K-vitamin és K-vitamin szerepel külön elemként, jelezve, hogy a lé erejével kell-vitaminnal dúsított K. ” Arra a következtetésre jutottak, hogy “… ha a warfarin vagy coumadin, NEM” nonilé “az Ön számára!” Ez a következtetés nem vonatkozik a Brand TAHITIAN NONI Juice, mivel nem a K-vitamin adunk, sem kimutatható TAHITIAN NONI Juice.

Su Chen. HPLC elemzése vitaminok TAHITIAN NONI Juice. Tahitian Noni International Research Center. American Fork, Utah. USA 84003. Belső adatok.

K-vitamin nincs jelen, vagy nem éri el a kimutatási határok HPLC elemzése TAHITIAN NONI Juice. AOAC eljárás követte.

* Ez a megállapítás még nem értékelték a Food and Drug Administration. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére