tacrint

Használja a takrin

Terápiás Osztály: Központi idegrendszer Agent

Farmakológiai Osztály: kolinészteráz inhibitor, a központi idegrendszerre ható

Használata előtt tacrint

Az Alzheimer-kór, sok kémiai változások mennek végbe az agyban. Az egyik legkorábbi és legnagyobb változás az, hogy kevesebb egy kémiai hírvivő anyag úgynevezett acetilkolin (ACh). ACh segíti az agy megfelelő működéséhez. Tacrint lassítja a bontás ACh, így felépíteni, és nagyobb hatást. Azonban, mint az Alzheimer-kór rosszabbodik, nem lesz kevesebb és kevésbé ACh, így a takrin nem működik is.

Tacrint okozhat májbetegségben szenved. Miközben figyelembe takrin, meg kell vérvizsgálatot rendszeresen, hogy ha a gyógyszer befolyásolja a máj.

tacrint volt elérhető az orvos előírása szerint. Takrin (Cognex®) kikerült az amerikai piacon május 2012.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert takrin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a tacrint vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok a takrin volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata tacrint gyermekekben használatát más korcsoportokban.

Tanulmányok a takrin volna tenni csak a középkorúak és az idősebb betegeknél. Hatásairól szóló információkat a takrin alapul ezeknél a betegeknél.

Helyes használata tacrint

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed tacrint, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata tacrint bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata tacrint bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata takrin bármelyik következő általában nem ajánlott, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja tacrint, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát takrin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegye tacrint kizárólag az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több vagy kevesebb, és ne vigye tovább, vagy ritkábban, mint az orvos rendelt. A túl sok növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét, miközben túl kevés nem javítja az állapotát.

Tacrint a legjobb venni éhgyomorra (1 óra előtt vagy 2 órával étkezés után). Azonban, ha tacrint felborítja a gyomor, orvosa azt akarom, hogy vegye étellel.

Tacrint úgy tűnik, működik a legjobban, ha nem kerül sor szabályosan elhelyezett alkalommal, általában négyszer egy nap.

Az adagot a takrin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú takrin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag takrin, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Továbbá, meg kell adnunk a vérben vizsgálni kéthetente legalább az első 4-16 hét, amikor elkezdi használni tacrint hátha tacrint hatással van a máj. Ha minden a vérvizsgálatok normális, akkor is kell a rendszeres ellenőrzésnek, de kezelőorvosa dönthet úgy, hogy a tesztek ritkábban.

Tájékoztassa orvosát, ha a tünetek rosszabbodnak, vagy ha bármilyen új tünetet észlel.

Óvintézkedések használat közben tacrint

Mielőtt bármilyen fajta műtét, fogászati ​​kezelés, vagy sürgősségi ellátást, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy szed tacrint. Figyelembe tacrint gyógyszerekkel együtt, hogy néha során sebészeti vagy fogászati ​​vagy sürgősségi kezelések fokozhatja ezen gyógyszerek hatását.

Tacrint okozhat néhány ember, szédülést, ügyetlen, vagy bizonytalan. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a tacrint mielőtt bármit, amelyek veszélyesek lehetnek, ha szédül, ügyetlen, vagy bizonytalan.

Ne hagyja abba a tacrint vagy csökkentheti az adagot ellenőrzése nélkül orvosával. Megállás tacrint hirtelen vagy az adag csökkentése által nagy mennyiségben okozhat mentális vagy viselkedésbeli változásokkal.

Ha úgy gondolja, vagy valaki más vett túladagolása takrin, hogy orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolása tacrint vezethet rohamokat vagy sokk. Egyes jelek sokk nagy tanulók, a légzés rendszertelen, gyors és gyenge pulzus. Egyéb jelek A túladagolás súlyos hányingerrel és hányással, növekvő izomgyengeség, jelentősen megnövekedett izzadás, és jelentősen megnövekedett öntözés a száj.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Egyes mellékhatások lesz jelek vagy tünetek, amit látni vagy érezni. Lehet, hogy orvosa nézni mások csinál bizonyos vizsgálatok

Tacrint okozhat komoly mellékhatásokat, beleértve a májbetegségben szenved. Ön és orvosa meg kell vitatnia a jó tacrint fog tenni, valamint a kockázatok kapja.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

tacrint is okozhat, a következő mellékhatás orvosa nézni

tacrint Side Effects

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

tacrint

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Alzheimer-kór Aricept, Exelon, a donepezil, Namenda, memantin, E-vitamin, a rivasztigmin, a galantamin, a Namenda XR, Namzaric, Razadyne, Axona

Demencia haloperidol Haldol Haldol Decanoate, Cognex, ergoloid mezilátok, Hydergine