szuper vizek egészségi hype

Ezek a napok, a palackozott víz nem feltétlenül egyszerű H2O. Boltok polcain és automaták tele vannak sima és az úgynevezett “fitness vizek”, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, valamint a növényi főzetek. Néhány szuper vizek nemcsak jön tápanyag adalékokat tartalmaznak, de oldható rost, gyümölcs lényege, koffein, és akár hiszed, akár nem, az oxigén.

Foods, hogy olvad, szobahőmérsékleten, mint például a zselatin, fagyasztott joghurtot, vagy alacsony kalóriatartalmú fagyasztott újdonság rudak tartalmaznak sok folyadékot; Húsleves alapú zöldségleves egy nyerő kombináció, alacsony a kalóriatartalma, tele tápanyagok, és nagyon töltés; A gyümölcsök és zöldségek hozzájárulhat akár 3-4 csésze folyadékot a diéta. Válasszon termelnek nagy olajtartal-, mint a szőlő, görögdinnye, grapefruit, narancs, squash, a brokkoli, vagy padlizsán.

Mindenki hallotta a régi tanácsot, hogy inni nyolc-tíz pohár vizet egy nap. Több van szüksége ahhoz, hogy számoljunk ezt bölcs tanácsot, hogy a testünk jól hidratált és az energia szintet. A probléma az, hogy unatkozni nagy mennyiségű tiszta vízzel. Adja meg a kor fitness vizeken. Hozzáértés a marketingesek már felvette, hogy szükség van az alacsony kalóriatartalmú italok és fejlesztettek fitness vizek segíteni megfeleljen a folyadék követelményeknek. Az igazi kérdés az, hogy fitness vizek minden jobb, mint a sima víz? És az egyszerű válasz, csak akkor, ha segít inni. Egyébként sima vizet csak finom.

A legtöbb fitness vizek alacsony kalória-és alig jelentenek veszélyt a napi kalória-bevitel, vagy étkezési tervet. Ha szívesen fogyasztanak őket, és ők segítenek elérni a folyadék igényeinek, élvezni egy-két naponta. A legjobb kiválasztása, olvassa el a címkét, vagy nézd meg az alábbi táblázatot a legnépszerűbb fitness vizek a piacon

Ön tudja elégíteni körülbelül a fele a folyadék követelmények víz kivételével, mint például az alacsony zsírtartalmú tej, kávé, koffein mentes tea, 100% gyümölcslé, sportitalok, vagy szénsavas vizet. Nem csak ivott ezen italok kielégíteni a folyadék igényeket, így képes vízben gazdag élelmiszerek és folyadékok, mint a leves, gyümölcsök és zöldségek. A további előnye a táplálkozási vízben gazdag élelmiszerek a rostok, vitaminok, ásványi anyagok és adnak, ami nem csak oltja szomjúságot, hanem tartsa meg teltségérzet. Nézzük ezeket a fogyókúrázók álma ételek!

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves