szunitinibbel (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Orvosa meg fogja mondani, hogy mennyi ez a gyógyszer használ és milyen gyakran. Az adagot meg kell változtatni többször is annak érdekében, hogy megtudja, mi működik a legjobban az Ön számára. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül.

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszert útmutatót. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül. Ne nyissa fel a kapszulát.

Grapefruit és a grapefruitlé okozhat, hogy túl sok a gyógyászat a vérben. Nem szabad enni, inni grapefruit grapefruitlé szedése alatt ezt a gyógyszert.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolás

Ezt a gyógyszert kell adni egy fix menetrend. Ha kihagy egy adagot, forduljon orvoshoz, otthoni egészségügyi gondozó, vagy a kezelés klinika utasításokat.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.