szunitinib-malát

Ez az oldal tartalmaz rövid információkat szunitinib-malát és egy linkgyűjtemény, hogy több információt a használja ezt a gyógyszer, a kutatási eredményeket, és a folyamatban lévő klinikai vizsgálatokban.

FDA jóváhagyása szunitinib-malát

A szunitinib-malát jóváhagyott kezelésére

Szunitinib-malát is tanulmányozzák a kezelés más típusú rák.

Definíció A Kábítószer Szótár – Részletes tudományos meghatározását és más neveket ezzel a gyógyszerrel.

Szunitinib-malát – A laikusok számára érthető nyelven összefoglaló a fontosabb információkat a kábítószer, hogy lehetnek a következő

Gyógyszerek gyakran vizsgálták, hogy megtudja, ha tudnak segíteni kezelésére vagy megelőzésére feltételektől eltérő az is, hogy vannak engedélyezve. Ez a beteg adatlap csak a jóváhagyott felhasználása a kábítószert. Azonban sok az információ is alkalmazni lehet nem jóváhagyott felhasználása, hogy a jelenleg vizsgált.

Szunitinibet és Sorafenib hatástalan adjuváns terápiák veserák – Információk erről a gyógyszer.

Célzott daganatellenes terápiák – Információ a használja ezt a gyógyszer a rák kezelésére.

Klinikai vizsgálatok eredményei: célzott terápiák hatásosak lehetnek Ritka hasnyálmirigyrák – Fontos klinikai vizsgálatok eredményei ezt a gyógyszert, háttér-információk, és hogy a vizsgálatot elvégezni.

Keresse Klinikai vizsgálatok sunitinib- malát – Ellenőrizzük kísérletek listáját rák klinikai vizsgálatok most elfogadó betegek.

Fontos: A kábítószer-információ ezen az oldalon célja, hogy az oktatási. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot. Az információ nem terjed ki valamennyi lehetséges felhasználási, akciók, kölcsönhatások, illetve a mellékhatások ezt a gyógyszert, vagy óvintézkedéseket kell tenni használat közben. Kérjük, tekintse meg az egészségügyi szakember további információkat az adott egészségi állapot és az ezzel a kábítószerrel.