szumatriptán (subcutan) leírása és márkanevek

A szumatriptán injekció kezelésére használják az akut migrén rohamok és a cluster fejfájás felnőtteknél. Szumatriptán fejti ki az agyban, hogy enyhíti a fájdalmat a migrénes fejfájás. Tartozik a nevezett gyógyszerek csoportjába triptánok.

Sokan úgy találják, hogy a fejfájás múlik el teljesen, miután az általuk használt szumatriptánnal. Más emberek találják, hogy a fejfájás sokkal kevésbé fájdalmas, és hogy képesek visszamenni normális tevékenységüket noha fejfájás nem teljesen eltűnt. Sumatriptan gyakran enyhíti más tünetek fordulnak elő együtt a migrénes fejfájás, hányinger, hányás, fényérzékenység, és az érzékenység a hang.

Sumatriptan nem egy közönséges fájdalomcsillapító. Ez nem mentesíti semmilyen fájdalom más, mint a migrénes fejfájás. Ezt a gyógyszert általában használják, akiknek fejfájás nem enyhül az acetaminofen, aszpirin vagy más fájdalomcsillapító.

Sumatriptan okozott súlyos mellékhatások az egyes emberek, különösen az emberek, akik szív- vagy érrendszeri betegség. Ügyeljen arra, hogy beszélje meg orvosával a kockázatokat alkalmazni ezt a gyógyszert, valamint az előnyöket, amelyeket meg tudja csinálni.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Kit; Megoldás

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák