szulfonamid (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Szulfonamidok nem adható csecsemőknek kevesebb, mint 2 hónapos korban hacsak a beteg orvoshoz, mert szulfonamidok okozhat súlyos nemkívánatos hatásokat.

Szulfonamidok legjobb venni egy teli pohár (8 uncia) vizet. Számos további pohár vizet kell inni minden nap, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ivóvíz extra víz segít megakadályozni, hogy néhány nem kívánt hatásait szulfonamidok.

Szedő betegek orális folyadék formában a gyógyszer

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, folyamatosan szedni ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Ha idő előtt abbahagyja a gyógyszer szedését túl korán, a tünetek visszatérhetnek.

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben és a vizeletben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok egyenletesen elosztott alkalommal éjjel és nappal. Ha segítségre van szüksége a legmegfelelőbb időpontok megtervezéséhez bevenni a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Tárolás

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.