synalar: felhasználás, mellékhatások és figyelmeztetések

Mi Synalar?

Synalar kezelésére használják a gyulladás és viszketés által okozott számos bőr állapotok, mint az allergiás reakciók, ekcéma, seborrhea, és a pikkelysömör.

Synalar is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Ne használja Synalar nagyobb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Helyi szteroid gyógyszer felszívódik a bőrön keresztül, ami miatt szteroid mellékhatások az egész szervezetben.

Fontos információ

Ne fedje bőrfelületek kezelt Synalar kötszerrel vagy más burkolás, hacsak az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje.

Műanyag fólia bevonattal (mint például a műanyag csomagolást) néha használják, ha pszoriázis kezelésére. Kövesse az orvos utasításait.

Gyermekek képes befogadni nagyobb mennyiségű Synalar a bőrön keresztül, és nagyobb valószínűséggel lehetnek mellékhatásai. Ha kezeli a pelenka területen a baba, ne használjon műanyag vagy nadrág testhezálló pelenkát.

Hívja fel orvosát, ha tünetei nem javulnak, ha azok rosszabbodnak, vagy ha a következő tünetek a bőrfertőzés.

Használata előtt Synalar

Nem szabad használni Synalar ha allergiás flukinolon.

Annak érdekében, hogy Synalar biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha bármilyen típusú bőrfertőzés.

Szintén tájékoztassa orvosát, ha cukorbetegsége van. Lokális szteroid gyógyszereket a bőrön keresztül felszívódik növelheti a glükóz (cukor) szintje a vérben és a vizeletben.

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy Synalar károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Nem ismert, hogy flukinolon átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Ne alkalmazza Synalar a mellkas területén, ha szoptat egy kisbabát.

Gyermekek képes befogadni nagyobb mennyiségű fluorinolon a bőrön keresztül és nagyobb valószínűséggel fordulnak elő olyan mellékhatások, vagy késedelmes növekedés hosszú távú használatra. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy gyermeke nem növekszik normál ütemben használata közben ezt a gyógyszert hosszabb kezelési időszak.

Használja Synalar utasításait pontosan a címkén. Ne használja ezt a gyógyszert nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Helyi szteroid gyógyszer felszívódik a bőrön keresztül, ami miatt szteroid mellékhatások az egész szervezetben.

Ne fedje kezelt bőrfelületet a kötést vagy más burkolás, hacsak az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Ha kezeli a pelenka területen a baba, ne használjon műanyag vagy nadrág testhezálló pelenkát.

Amely a bőr, hogy kezeljük Synalar növelheti a gyógyszert a bőr elnyeli, ami ahhoz vezethet, hogy a nem kívánt mellékhatásokat. Azonban, műanyag fóliát (például műanyag csomagolást, vagy a zuhany sapkát) néha használják, ha pszoriázis kezelésére. Kövesse az orvos utasításait.

Mosson kezet használata előtt és után Synalar, ha nem használja a gyógyszert, hogy kezelje a bőrt a kezét.

Tegyen egy kis mennyiségű Synalar az érintett területen, és dörzsölje óvatosan a bőrbe. Ne használja ezt a gyógyszert, mint egy nagy területen a bőr.

Hívja fel orvosát, ha tünetei nem javulnak, ha azok rosszabbodnak, vagy ha a következő tünetek a bőrfertőzés.

Ha ezt a gyógyszert hosszú távú, szükség lehet gyakoribb orvosi vizsgálatokat az orvos irodájában.

Tárolja Synalar szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő. A tartályt szorosan lezárva, amikor nem használják.

Használja a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

A túladagolás a Synalar nem várható, hogy készítsen életveszélyes tüneteket. Azonban a hosszú távú használata a nagy szteroid dózisok tünetekhez vezethet, mint a ritkítás bőr, könnyű zúzódás, alakjának változása vagy helye testzsír (különösen az arc, nyak, hát és a derék), megnövekedett akne vagy arcszőrzet, menstruációs problémák, impotencia, vagy veszteség a szexuális érdeklődés.

Hogyan kell használni Synalar?

Ne használja Synalar kezelésére bármely bőrbetegség, ami nem kezelőorvosa ellenőrizni.

Ha ezt a gyógyszert a szemébe kerül, öblítse le vízzel. Ne használja Synalar sérült vagy fertőzött bőrre vagy nyílt seb.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Synalar: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hagyja abba a gyógyszer, és hívja orvosát azonnal, ha súlyos irritációt bármely kezelt bőr, vagy ha mutatkozni elnyelő Synalar a bőrön keresztül, mint például a

homályos látás, fejfájás

elvékonyodása bőr, könnyű zúzódás

hangulati változások

súlygyarapodás, duzzanatokat az arcod; vagy

izomgyengeség, fáradtság.

Gyakori Synalar mellékhatás lehet

Enyhe bőr viszketés, égő érzés, hámlás, vagy szárazság

elvékonyodása vagy lágyító bőre

duzzadt szőrtüszők

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

hólyagok, pattanások, vagy beszáradt váladék a kezelt bőr

Mi történik, ha túladagolás?

színváltozás a kezelt bőr

bőrkiütést vagy bőrirritációt okoz a szád körül; vagy

Mit kell elkerülni?

striák.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Synalar mellékhatások

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással helyileg alkalmazott flukinolon. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek.

6.06.2014-06-05, 04:21:51

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Psoriasis Humira metotrexát, Remicade, ciklosporin, Stelara, infliximab

Lichen sclerosus prednizon, triamcinolon, betametazon topikális, klobetazol topikális, tretinoin topikális, Retin-A

Ekcéma prednizon, flutikazon topikális, triamcinolon topikális, dexametazon, hidrokortizon topikális, doxepin topikális

Bőrgyulladás flutikazon topikális, triamcinolon topikális, hidrokortizon topikális, prednizolon, doxepin topikális

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Synalar?

Synalar (flukinolon lokális)