supprelin la implantátum: felhasználási dózis és mellékhatások

Mi Supprelin LA?

Supprelin LA szubkután implantátum és kezelésére használják a korai pubertás mind a hím és női gyerekek. Az implantátum egy kicsi, vékony, rugalmas cső, amely a gyógyszert a hisztrelin és helyezzük a bőr alá.

Supprelin LA is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Nem kaphat Supprelin LA ha allergiás hisztrelinnel vagy más gyógyszerek, amelyek befolyásolják a gonadotropin hormonok. Supprelin LA kezelésére használják a korai pubertás a gyermekek. Supprelin LA vetélés vagy születési rendellenesség. Ne használja, ha terhes. Használja hatékony fogamzásgátló, és tájékoztassa orvosát, ha teherbe esik a kezelés során.

Fontos információ

Mielőtt megkapja Supprelin LA, közölje orvosával, ha fájdalmas vagy nehéz vizelés, a cukorbetegség, a szívbetegség, koszorúér-betegség, májbetegség, a korábbi szívroham vagy szélütés, csontritkulás, vagy olyan állapot befolyásolja a gerinc.

Lehet, hogy egy átmeneti növekedését tünetei a feltétele egy hét múlva, miután megkapta a Supprelin LA implantátumot. Hívja fel orvosát, ha ezek bármelyike ​​tünetek súlyossá válnak.

Hívjon orvost egyszerre, ha van egy komoly mellékhatása, mint a súlyos zsibbadás vagy bizsergő érzés a lábad vagy a láb, izomgyengeség, problémák egyensúly vagy koordinációs elvesztése hólyag vagy bél szabályozásának, vizelés több vagy kevesebb, mint máskor, hirtelen zsibbadása vagy súlyos fejfájás, beszédzavar vagy látás, fokozott szomjúság, vagy vizelés, túlzott éhség, vagy mellkasi fájdalom elterjedésének a kar vagy a váll.

Egy Supprelin LA implantátum rendszerint nem marad a helyén 12 hónapig, majd eltávolítjuk. Orvosa fogja meghatározni abban az időben szükség van-e fogadni egy másik implantátum kezelés a tünetek.

Mielőtt ezt a gyógyszert,

Nem kaphat Supprelin LA ha allergiás hisztrelinnel vagy hasonló hormon gyógyszerek, mint a leuprolid (Lupront, Eligard, Viadur), nafarelin (Synarel), vagy ganirelix (Antagon).

Annak érdekében, hogy Supprelin LA biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

fájdalmas vagy nehéz vizelés

a cukorbetegség, a szívbetegség, magas vérnyomás, a legutóbbi súlygyarapodás, magas koleszterinszint (különösen a férfiak)

koszorúér-betegség (keményített artériák)

személyes vagy családi kórtörténetében hosszú QT szindróma

májbetegség

egy korábbi szívroham vagy stroke

csontritkulás; vagy

érintő betegségben a gerinc.

Ez a gyógyszer káros lehet a magzat vagy születési rendellenességeket okoz. Ne használja Supprelin LA, ha terhes. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha teherbe esik a kezelés során. Használja hatékony fogamzásgátló használata közben ezt a gyógyszert.

Nem ismert, hogy a hisztrelin átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Nem szabad szoptathat a gyógyszer alkalmazása.

Supprelin LA kap egy apró implantátumot, amely beilleszthető a bőr belsejében a felkarja. Akkor kapja meg az implantátum egy kisebb sebészeti beavatkozás a klinikán vagy orvosi rendelő.

A legjobb, ha az implantátumot be a nem domináns kar (a bal karját, ha jobbkezes). Feltétlenül közölje orvosával, amely élesíti a leggyakrabban használt.

Meg kell a hátán fekszik behelyezése során Supprelin LA implantátumot. A karod lesz elhelyezve a könyök hajlított és mozdulatlanul tartani, amíg az implantátum behelyezésekor. A bőr a felkarja fogják kezelni a zsibbasztó gyógyszert, hogy mindig a fájdalmat érez behelyezése során. Miután a karja elzsibbadt, kezelőorvosa a szikével vágni egy kis bemetszést, ahol az implantátum kerül beillesztésre.

A Supprelin LA implantátumot egy speciális eszköz, amely kitolja az implantátum a helyére a seben keresztül a bőrt. Az injekció beadása után az implantátum eltávolítása behelyező szerszám, orvosa akkor érezni a karját, hogy megbizonyosodjon arról az implantátum megfelelő helyzetbe hozni.

A metszést bőre lehet zárni egy kis számú öltéssel vagy sebészeti csíkokra. Kövesse az orvos utasításait a gondozó a metszés és tartása bekötött és tiszta, amíg nem gyógyul teljesen. Tartsa karban száradni legalább 24 órán át.

Akkor valószínűleg tudja, hogy érzi az implantátum a bőrön keresztül, de ez nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget.

Egy Supprelin LA implantátum rendszerint nem marad a helyén 12 hónapig, majd eltávolítjuk.

Hogyan Supprelin LA adott?

Hívja fel orvosát, ha bármilyen fájdalom, duzzanat, érzékenység, viszketés, bizsergés, véraláfutás, bőrpír vagy amikor az implantátumot helyeztünk. Szintén értesítse orvosát, ha bármely része az implantátum jön át a bőrön, vagy ha a teljes implantátum kiesik.

Lehet, hogy egy átmeneti növekedését tünetei a feltétele egy hét múlva, miután megkapta a Supprelin LA implantátumot. Hívja fel orvosát, ha ezek bármelyike ​​tünetek súlyossá válnak.

Szükséged lesz rendszeres orvosi vizsgálatokat, hogy biztosan ez a gyógyszer nem okoz káros hatásokat.

Supprelin LA okozhat szokatlan eredmények bizonyos orvosi vizsgálatokat. Mondja minden orvosnak, aki kezeli, hogy az Ön által használt hisztrelin.

Függetlenül attól, hogy kap egy új Supprelin LA implantátum, a régit el kell távolítani, miután 12 hónapig használható. A Supprelin LA implantátumot el kell távolítani egy műtéti metszést az orvos irodájában.

Szokásos Pediatric dózis korai pubertás

Supprelin LA (R): Egy 50 mg implantátum bőr alá kell helyezni a belső oldalán a felkar; A kezelés időtartama: Az implantátumot el kell távolítani 12 hónap után .; Hozzászólások; -to Továbbra terápia, egy másik implantátumot lehet behelyezni időpontjában egy implantátum eltávolítása .; -Discontinuation Terápia figyelembe kell venni az az orvos megítélése szerint, és a megfelelő időben pont a pubertás (kb 11 év a nők és 12 év a férfiaknál) .; Használat; Supprelin LA (R): Gyermekek kezelésére a központi korai pubertás

Mivel Supprelin LA adják implantátum egy egészségügyi szakember, hogy nem rendelkezik a napi adagolási rend szerint.

Az implantátum nem maradt a kar több mint 12 hónap. Hívjon orvost, ha eljött az ideje az implantátumot el kell távolítani.

Mivel a Supprelin LA implantátum tartalmaz egy meghatározott összeget a gyógyszer, akkor nem valószínű, hogy megkapja a túladagolás.

Legalább 7 napon belül implantátumot, ne megerőltető testmozgás, vagy nehéz tárgyak emelése.

Sürgősségi orvosi segítség, ha a jelek az allergiás reakció Supprelin LA: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Supprelin LA adagolási információt

Hívjon orvost egyszerre, ha van

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

a súlyos csontfájdalom, súlyos zsibbadás vagy bizsergő érzés a lábad vagy a láb

fájdalmas vagy nehéz vizelés

Mi történik, ha túladagolás?

vér a vizeletben; vagy

alig vagy egyáltalán nem vizelés közben.

Gyakori Supprelin LA mellékhatás lehet

Mit kell elkerülni, miután megkapta a Supprelin LA?

hőhullámok

vizelési problémák

székrekedés

mell duzzanat vagy érzékenység

fáradtságérzés

csökkent a here mérete, gondja a merevedés; vagy

bőrpír, véraláfutás, vagy bőrirritációt, amikor az implantátumot helyeztünk.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek hisztrelin, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

6.01.2015-01-07, 09:01:39.

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Korai pubertás tamoxifen, Nolvadex, Vantas hisztrelin, Soltamox, Synarel

Prosztatarák ösztradiol, Premarin Lupront, Estrace, bikalutamid, Casodexet, Taxotere Xtandi, Zytiga, docetaxel, Zoladex

Supprelin LA mellékhatások

Milyen más gyógyszerek befolyásolják Supprelin LA?

Supprelin LA (hisztrelin)