sulconazole (lokális útvonal) leírása és márkanevek

Sulconazole kezelésére használják által okozott fertőzések a gomba. Úgy működik, hogy megöli a gomba vagy megakadályozzák annak növekedését.

Sulconazole alkalmaznak a bőr kezelésére, a következő

Kanadai Márkanév

Sulconazole is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Aktuális sulconazole csak orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, sulconazole használják bizonyos betegeknél a következő orvosi állapot

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Solution; Cream

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok A gyógyszerről volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata sulconazole gyermekekben használatát más korcsoportokban.

Allergia

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlítására használt helyi sulconazole az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

geriátriai

Terhesség

Szoptatás

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Alkalmazni ahhoz, hogy fedezze sulconazole az érintett és a környező bőrterületek, és dörzsölje be gyengéden.

gyógyszer kölcsönhatások

Tartsa ezt a gyógyszert ne menjen a szemébe.

egyéb kölcsönhatások

Amikor sulconazole kezelésére használják bizonyos típusú gombás fertőzések a bőr, záró kötés (légzáró burkolatok, mint például a konyhai műanyag csomagolást) nem kell alkalmazni az orvostudomány. Ehhez irritálhatja a bőrt. Ne alkalmazza a légmentes, amely több mint ezt a gyógyszert, hacsak nem arra irányulnak, hogy erre az orvosa.

Adagoló

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, akkor nagyon fontos, hogy folyamatosan használja sulconazole a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek kezdenek tisztázni néhány nap után. Mivel gombafertőzés lehet nagyon lassú, hogy tisztázzuk, akkor lehet, hogy továbbra is használja ezt a gyógyszert minden nap több hétig vagy tovább. Ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar, a tünetek visszatérhetnek.

Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a bőr probléma nem javul belül 4-6 hét, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, és segíteni abban, hogy nem tér vissza, a jó egészség szokások is szükség van. Az alábbi intézkedések segít csökkenteni chaffing és irritáció és abban is segít megőrizni a terület hűvös és száraz

Ha bármilyen kérdése van a fenti intézkedéseket, kérdezze meg kezelőorvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

kihagyott adag

Tárolás