subarachnoidalis vérzés kezelésére

Az orvosok képzett agy és az idegrendszer műtét (idegsebész), az agy és idegrendszeri állapotok (neurológus), az agyi képalkotó (neuroradiológust), fizikális gyógyászat és rehabilitáció, valamint más területeken dolgoznak együtt, hogy megfelelő ellátást biztosítani.

A kezelés csapat fog dolgozni, hogy gyorsan dolgozzon ki egy szabott kezelési tervet, az Ön számára. A kezelés alapja az oka és súlyossága az Ön állapotát.

képzett személyzet neurológiai kritikus ellátást biztosít a kezelést az intenzív osztályon, és szorosan figyelemmel kíséri, hogy stabilizálják az állapotát.

A személyzet kezeli a tüneteket, és érzékeli és kezeli komplikációk léphetnek fel, beleértve rebleeding, beszűkült agyi erek korlátozza a véráramlást (agyérgörcs), a folyadék lerakódását az agy (hydrocephalus), vagy más szövődmények.

Az orvosok kezeli az oka a subarachnoidalis vérzés, beleértve a arteriovenosus fejlődési rendellenesség, trauma, agyi aneurizma vagy más okok miatt. Attól függően, hogy az oka a feltétel, akkor szükség lehet a műtét vagy egyéb kezelés.

Ha a subarachnoidealis vérzés okozza megrepedt agyi aneurizma, akkor szükség lehet a műtét, vagy endovaszkuláris eljárás.

Endovaszkuláris embolizáció. Ebben az eljárásban, az orvos beszúr egy hosszú, vékony cső (katéter) egy artériát a lágyék és vezeti azt az agy röntgen képalkotás.

A neuroradiológussal vagy idegsebész ezután végigvezeti levehető platina tekercsek a katéteren keresztül, forgalomba a tekercsek az aneurizma (aneurizma tekercselését). A tekercsek töltse az aneurizma, amely csökkenti a vér áramlását a aneurizma zsákjába, és okoz a véralvadást. A sebész is lehet beszúrni egy léggömb vagy csövet (stent) az artéria, hogy tartsa nyitva, majd végezze el az aneurizma tekercselését.

Endovaszkuláris beavatkozásokat néha kell ismételni. Itt van a rendszeres nyomon követés kinevezések orvosával nézni az esetleges változásokat.

Az orvosok folyamatosan fogja állapotát ellenőrizni az esetleges változások vagy szövődmények, miközben Ön az intenzív osztályon és a szokásos nyomon követése találkozókat. Akkor is kell a fizikai, foglalkozási és logopédiai.