stroke tüneteit – téma áttekintése

Ha a tünetek a stroke, hívja a 911 vagy egyéb vészhelyzeti szolgálatok azonnal. A tünetek közé tartozhat

Az egész kezdődött a fejfájás – lüktető fájdalom mögött a bal szem -, hogy nem megy el; Egy egészséges 37 éves idején, Jill Bolte Taylor próbálta lerázni a fájdalom egy cardioworkout. De ez nem működik; Feeling sziklás, Taylor vezette neki zuhanyzó. Észrevette magát vesztes koordináció és küzd a mérleg – kellett hajolnia ellene zuhany fal; A zuhany ordít megriasztotta, és az ő értelme az, ahol a testét kezdetének és végének elhalványult. “Saját megítélése magam az volt, hogy …

Tünetei ischaemiás stroke (okozta vérrög) változhat egyik emberről a másikra. De a tünetek általában akkor jelentkeznek, az oldalán a test ellenkező oldalról az agy, ahol a vérrög történt. Például, egy stroke a jobb oldalon a agy befolyásolja a bal oldalon, a test.

Tünetei a stroke lehet olyan aprók, hogy figyelmen kívül hagyják vagy nem veszik észre. Egyesek, hogy a tünetek elmúlnak egy rövid időre. Ezt okozhatja a TIA vagy TIA. A TIA egy figyelmeztető jel, hogy a stroke hamarosan követni.

A tünetek a vérzéses stroke (okozta vérzés az agyban) rendszerint megegyeznek a vérrög képződik. De azt is lehet, hogy más tünetek, mint például a

Vérzéses stroke tünetek általában napközben, és a fizikai aktivitás során. Tünetei a vérzéses stroke általában kezdődik nagyon hirtelen (néhány másodperc alatt), és rosszabb lesz, több órán keresztül.

Hirtelen zsibbadás, bizsergés, gyengeség, vagy veszteség a mozgás az arcodon, kar, vagy láb, különösen csak az egyik oldalán a test; Hirtelen látászavarok; Hirtelen baj beszél; Hirtelen zavartság vagy nem értjük egyszerű nyilatkozatok; Hirtelen felmerülő problémák járás vagy egyensúly; Egy hirtelen, súlyos fejfájás, amely különbözik a múlt fejfájást.

Súlyos fejfájás, néha egy adott területen; Hányinger és hányás; Nyaki merevség; Görcsroham vagy szellemi állapot változásai, mint például ingerlékenység, zavartság, esetleg eszméletvesztés.